Mariel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]St. Maryn kunniaksi järjestettävä juhlapäivä lähestyi. Alueelle kaupungin laidalla rakennettiin tivolia ja pystytettiin markkinatelttoja. Alueella asustaa kolme rauhalista koiralaumaa, joita ruokimme säännöllisesti. Juhlapäivän lähestyminen tietää pelottavia hetkiä koiralaumoille, sillä todennäköisesti kojujen kauppiaat kutsuvat paikalle koirarankkurit. Se taas tietää rauhallisille, ystävällisille koirille joutumista pyydystetyiksi kunnalliselle koiratarhalle.

Alueelle oli ilmestynyt yksinään viipottava, vieras pentu. Yksikään koiralauma ei ollut vielä hyväksynyt sitä jäsenekseen. Otimme sen mukaamme, sillä se olisi luultavasti ollut rankkureiden ensimmäinen saalis.
Pentu pelkäsi ensin, muta kesyyntyi muutamassa tunnissa. Se on siis varmasti ollut jonkun koira, joka on tarkoituksella hylätty kauas kodistaan, ettei enää osaisi takaisin.

Poika sai nimekseen Mariel, tuon lähestyvän St. Maryn juhlapäivän mukaan. Mariel pääsi laumaan jo seuraavana päivänä löytymisensä jälkeen. Nimittäin laumaan, joka koostuu Magda´s Angels Placen tarhan vahtikoirista ja muutamasta vapaana juoksevasta pennusta. Leikit on aloitettu, Mariel pärjää yhdessä kaikkien kanssa ja muistaa välillä käydä ottamassa syliannoksen ihmiseltä.

Mariel jää melko pienikokoiseksi, arviolta 25-30cm korkeus ja paino n. 10kg.

Mariel sai oman kodin Saksasta joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020