Marlene

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Kaikenlaisia pentuja oli keväällä tarhalla. Meno oli aikamoinen, sinne tänne kuhisevia ja touhuavia, toinen toistaan suloisempia ja kaikki yhtäaikaa syliin tulossa. Tai ainakin jalkaa pitkin silppaamassa. Pieniä rakkauksia, joista joka ikisen olisi vain halunnut nostaa taskuun ja viedä kotiin. Niiden oli kuitenkin odotettava rokotuksia ja voimistumista, ennenkuin pääsivät adoptiolistalle.

Kun pennut tarhalle mennessäni olivat kasvaneet, minun piti moneen kertaan varmistaa, että tunnistin oikeat – niin oli vahvaa ja vielä valloittavampaa sakkia tarhalla odottamassa. Pennuista oli tullut komeita ja vantteria, näistä sisaruksista hyvin paljon mäyräkoiraa muistuttavia, vaikka kaksi pennuista onkin varustettu vähän pidemmillä jaloilla. Pari pennuista on myös tullut hieman ujommiksi, mutta eivät pahasti, varmaan pystyvät rohkaistumaan piankin, kunhan pääsevät kotiin.

Marlene ja Mirve ovat melkein kuin kaksi marjaa. Tytöt ovat porukan pitkäjalkaisimmat, mutta muuten aivan samaa mallia kuin toisetkin. Iloisia, pirteitä perhekoiria, joiden soisi saavan pian oman kodin. Korkeutta näillä tytöillä on siinä 30cm ja painoa 10kg.

Marlene sai oman kodin Saksasta lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020