Marlon

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Eläinlääkäri Adina huomasi matkallaan Magda’s Angels Placeen tämän tärisevän ja nälkäisen pojan vilkasliikenteisen autotien varressa. Adina ei kyennyt jättämään poikaa kadulle oman onnensa armoille, vaan pysähtyi nostamaan Marlonin syliinsä. Näin Marlon onnekkaana matkasi Adinan mukana MAP:n tarhalle ja sai mahdollisuuden ikioman kodin etsintään.

Marlonia jännitti alussa vieraat ihmiset. Poika kovasti halusi tulla tekemään tuttavuutta ja alkuun kierteli ihmisten ympärillä, välttäen kuitenkin silityksiä. Marlonilla oli tapana vinkua pienellä äänellään ja heiluttaa häntää ihmisen lähestyessä, mutta ensimmäisinä päivinä rohkeus ei ymmärrettävästi riittänyt ihan ihmisen liki tulemiseen.

Lyhyessä ajassa Marlon on rohkaistunut paljon, se tulee jo pyytämään tutuilta ihmisiltä silityksiä ja nauttii suunnattomasti hellyydestä. Marlon on tarhalla iloa täynnä huomatessaan tutun ihmisen lähestyvän. Pojalla on tarhalla hellyyttävä tapa kerjätä huomiota seisomalla takajaloillaan, huitoen etutassujaan ilmassa. Marlon ei ole koira joka ensimmäisenä on hyppäämässä syliin, kovasti vain toivoo saavansa ihmiseltä huomiota, kaiken tarhalla vallitsevan kiireen ja muiden koirien keskeltä.

Marlon on koko olemukseltaan mitä kultaisin ja kiltein koira ja varmasti tulee kiintymään kovin omaan ihmiseensä, joka pitäisi pojasta huolta ja rohkaisisi tarvittaessa Marlonia ja näyttäisi millaista onkaan elää rakastettuna perheenjäsenenä.

Sirorakenteisella kultapojalla on korkeutta n.40 cm.

Marlon saapui hoitokotiin Suomeen 24.4.2015.

Marlon sai oman kodin hoitopaikastaan toukokuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020