Marta

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Martan tarina on hieman kurja mutta valitettavan tavallinen monen koiran kohdalla joten siitä syystä Marta pelastuminen kunnalliselta tarhalta on erittäin onnekas sattuma vaikkakin surullinen.

Yhdistyksen edustajan vieraillessa kunnallisella tarhalla 17.12 Marta oli jo silloin siellä mutta se ei erottunut mitenkään erityisesti suurista koiramääristä eikä mitenkään osoittautunut sellaiseksi jollaisella olisi toivoa saada oma koti joten siksi sitä ei sieltä otettu turvaan Magda´s Angels Placeen kun sinne haettiin aika välillä koiria turvaa.

Helmikuun loppupuolella yhdistyksen edustaja vieraili jälleen kunnallisella tarhalla jolloin eräässä häkissä samaan aikaan alkoi valtava tappelu jossa isommat koirat hyökkäsivät pienemmän koiran kimppuun pureen tätä joka puolelta ja tämä pieni koira yritti puolustautua nurkassa hyökkäyksiltä mutta turhaan, se ei mahtanut isoille koirille mitään jotka olivat päättäneet repiä sen palasiksi :( Yhdistyksen edustaja meni tappelun sekaan ja sai vaivoin napatua tämän pienen koiran turvaan ja vaikka Magda´s Angels Place oli sillä hetkellä aivan tupaten täysi tätä pientä koiraparkaa ei voitu jättää kunnalliselle vaan sille alettiin järjestämään turvapaikkaa sieltä ja se löysikin paikan kontista yhdessä Arlan mummon kanssa.

Marta on vielä hieman hämillään tilanteesta jossa se todellakin on turvassa joten Marta makailee mielellään turvassa omassa lämpimässä pedissään. Se nauttii kyllä kovasti ihmisten rapsutuksista ja huomiosta mutta ei oikein ole uskaltanut parin ensimmäisen päivän aikana vielä liikuskella vapaasti huoneessa vaan tarkkailee pediltä ihmisten touhuja ja kiittää rapsutuksista nojailemalla kovasti rapsutettavaan käteen silmät puoliksi ummessa. Nyt pikku hiljaa se on uskaltaunut haastamaan tarhan työntekijää Cristinaa leikkimään eli pikku hiljaa tyttö alkaa elämään kunnolla.

Marta saapui Suomeen kotihoitoon 7.7.2013 ja etsii sitä omaa kotia! Martaa saa käydä tapaamassakin =)

Ikää tällä tytöllä on n.5v ja korkeutta n.40cm.

Marta sai oman kodin toukokuussa 2014.

Martasta tuli enkeli marraskuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020