Martin

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Martin, pieni yksinäinen, onnistui tulemaan huomatuksi valtaisasta hylättyjen koirien joukosta. Tarhalla se on saanut ottoveljekseen Mathiaksen, joka rohkeampana tulee aina ensin luo. Martin seurailee ”veljensä” takana ja on todella kiinnostunut ihmisistä, mutta ei aina uskalla tulla luo, vaan katselee ja varmistelee tilannetta hieman kauempaa. Ei sille varmaankaan ole mitään varsinaista pahaa hylkäämisen ja kodittomuuden lisäksi tapahtunut, sillä vain ei ole ollut paljon kontaktia ihmisiin, vaan se on kasvanut koiralauman keskellä.
Ja kauniiksi poika kyllä onkin kasvanut. Siihen ei heti kiinnitä kovasti huomiota, sillä se on tuollainen ”tavallisen musta”, jollei sitten satu erityisesti pitämään mustista koirista. Mutta kun tarkemmin katsoo, huomaa, miten sopusuhtainen ja sulavalinjainen Martin on.

Kun Martin löytää kotinsa, tulee se varmasti nauttimaan lenkkeilyistä ja kaikenlaisesta puuhastelusta ihmisten kanssa. Mieluusti Martinin kodissa saisi myös olla toinen koira kaverina, sellainen rauhallinen ja vakaa isoveli tai -sisko, joka koiramaisilla neuvoilla opastaisi Martinia kotikoiraksi ja näyttäisi, kuinka mukavaa ihmisten kanssa on asustella.

Martin on alle 50 cm korkeudeltaan ja painoa sillä on alle 20 kg. Poika ei enää korkeutta kasva, mutta lihaksia toki tulee, kun harrastusten makuun pääsee.

[do action=”varaaja” varaaja=”Kataan (Laiho)”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020