Matti (ent. Mata)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia Matin (ent. Mata) perheeltä 6.12.2016

Hei,
Teidän kauttanne sain elämääni vuonna 2007 aivan uskomattoman ihanan ja upean kissan nimeltä Mata. Hain Matan länsisatamasta ja heti aluksi hän otti minut luottohenkilökseen. Alkuun meni vuosia ennen kuin Mata luotti muihin ihmisiin.

Mata, joka sittemmin muuttui Matiksi eli parhaan mahdollisen elämän sisäkissana. Nautti elämästä ja rohkeni vuosien aikana tulla ulos kuorestaan ja näyttää kaikille millainen persoona hän olikaan. Koskaan minulla ei ollut Matin kanssa mitään ongelmia. Sopeutui muuttoon niin kuin lapsiinkin. Luonne oli äärimmäisen kiltti ja rauhallinen. Sylikissaa hänestä ei koskaan tullut mutta harjaus ja rapsutus sai kehruukoneen käyntiin samantien.

Matilla diagnisoitiin vuosi sitten sairaus, joka vei kissaherran voimat ja lopulta Matti vaipui ikiuneen viime viikon lopussa.

Tässä kaksi kuvaa Matista, jotka otettu parin viime vuoden aikana. Ulkoilutin Mattia omalla pihalla silloin tällöin ja puussa oli paras paikka katsella maailman menoa.

Matti jätti sydämeeni suuren tassun jäljen joka ei koskaan katoa ❤ Kiitos teidän yhdistykselle siitä, että sain elämääni niinkin upean ja uskomattoman kissaystävän kuin Matti oli.❤
Terveisin Nina

Otamme osaa Matin poismenon johdosta ❤

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020