Matt

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Matt on kultainen, tarhalla ujon ja vetäytyneen oloinen poika, joka on pelastettu Romaniassa kunnalliselta tappotarhalta Magda’s Angels Placeen. Matt saapui Suomeen kotihoitoon 8.8.2015.

Kuulumisia kotihoidosta 8/2015
Matt saapui Kentältä meille saapui arka, laiha poika, jolla on aivan liian suuret korvat ja hoikat, pitkät jalat, pieni kapoinen ruumis ja pitkä häntä kaiken huippuna. Tämä ujo poika on ottanut useita isoja askelia jo viikossa reipastumisen suhteen, ja uskaltaa jo iloita koirakavereista kuin kuka tahansa muukin nuori pojankoltiainen. Uteliaisuus voittaa arkuuden, ja halu luottaa ihmiseen vilahtaa hänen tummissa silmissään, kun harjoittelemme hoitokodissa ihmisen läheisyydessä olemista, koskettelua ja kotikoiran elämää. Vaikka poika on ujo, niin agressiivisuudesta ei ole merkkiäkään. Hyvin alistuva ja herkkä. Nopeat liikkeet, tai vastaavasti liian hitaat saavat pojassa epäluuloisuuden heräämään ja pakoilemaan. Mutta nopeasti tulee takaisin kosketus etäisyydelle nameja hakemaan. Ruoan avulla on helppo saada kontakti ja tehdä harjoitteita. Sisäsiisteys on myös harjoittelun alla, ja edistymistä on siinäkin tapahtunut. Matt on hyvin energinen ja touhukas poika, ja reipastumisen myötä on sisällä olo aikamoista touhuilua, kun on niin hirveästi uusia asioita tutkittavana. Lelut ovat tälle pojalle ihana, uusi asia joiden parissa vierähtää tovi jos toinenkin. Tuttuun, turvalliseen ihmiseen Matt kiintyy, ja haluaisi seurata ja olla samassa tilassa, sopivan välimatkan päässä.
Hihnassa kävelyyn Matt ei ole valmis vielä, joten tarhailu ulkoilu suoraan talosta olisi paras mahdollinen vaihtoehto.
kouluikäisen lapsen kanssa ei ole ollut ongelmia, kissojen kanssa tahtoisi kovasti leikkiä.

Tulevan kodin on oltava täysin varma, ja vakaa ymmärtämään aran pojan sielunelämää, tukemaan ja auttamaan,, näyttämään ettei ole mitään pelättävää. Hitaasti mutta varmasti tämän pojan luottamus kasvaa ja aivan varmasti tästä belgianpaimenkoira tyyppisestä pojasta kuoriutuu mitä mainioin kaveri omalle ihmiselleen.
Kaiken kaikkiaan tässä koltiaisessa on potentiaali vaikka mihin, kunhan se kultainen sisin pääsee loistamaan sielä arkuuden kuoren takaa täydessä loistossaan.

Matt on n.60cm korkea ja painoa n.20kg, massaa tulee varmasti vielä keräämään jonkin verran.

Sai oman kodin joulukuussa 2015.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020