Aida (ent. Maya)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 01/2013″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kiltti, pieni Aida-tyttö tarvitsee uuden loppuelämän kodin.

Omistajan kirjoittamaa; ”Aida on noin 1,5v leikkaamaton tyttökissa. Luonteeltaan Aida on aivan oma persoonansa, hän tarvitsee paljon rakkautta ja läheisyyttä. Tyttö on erittäin aktiivinen ja tykkää leikkiä ja juosta paljon, jonka takia neiti syö paljon. Aida on sisäkissa. Tyttö on tottunut muihin kissoihin ja pieneen koiraan. Aida on muiden kissojen läsnäollessa alistuvainen, ja aluksi on varmasti hyvin pelokas ja arka. Aida ei ole tottunut lapsiin. Nyt on niinkin valitettava tilanne, että mieheni on allerginen kissoille ja olemme muuttamassa yhteen”.

Aida sai oman kodin marraskuussa 2014.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Eräänä päivänä Magdan käydessä kadulla ruokkimassa koiria hän löysi erään vakiruonkitapaikan luota koirien seassa juoksevan pienen kissanpennun, joka nälissään yritti syödä isoja koiranruokanappuloita. Magda otti pennun kiinni ja se on nyt turvassa Magdan luona.

Maya on hyvin ihmisrakas pieni kissanalku, joka rakastaa olla ihmisen sylissä hellittävänä. Maya on hyvin kaunis ulkonäöltään ja sen ruokahalu on pohjaton, se voisi syödä aivan koko ajan ja vaikka maha on kuinka turvoksissa ruoasta se vain yrittää saada lisää ja lisää ruokaa. Maya tulee loistavasti toimeen koirien sekä kissojen kanssa.

Maya sai oman kodin toukokuun alussa 2013.

[divider scroll_text=””]

[do action=”varaaja” varaaja=”Hanneleen”/]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020