Mea

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mea löytyi kadun varrelta istuen ja hämillään ympärilleen katsellen. Ilmeisesti joku oli pienen tytön vain jonkin aikaa ennen paikalle osumistamme siihen tuonut ja jättänyt selviytymään itsekseen. Pieni pääsi MAP:iin ja siellä pentuaitaukseen. Se on nyt turvassa, mutta vieläkin hämillään. Toisten pentujen leikkiessä ja painiessa keskenään, Mea pysyttelee mieluummin vähän syrjässä. Sen saattaa löytää seisomasta yksin keskeltä sateen jäljiltä märkää ja kuraista aitausta, kun kaikki muut pennut ovat menneet sisälle suojaan.

Mea on pennuksi rauhallinen ja raasun oloinen. Varmasti siitäkin kuitenkin tulee vielä vilkas, iloinen ja leikkisä koiralapsi, kunhan se löytää vain oman paikkansa maailmassa. Ihmisen syli on Mealle mieluinen paikka ja siihen se toivoisi saavansa jäädä vaikka miten pitkäksi aikaa siliteltäväksi.

Measta kasvanee aikuisena keskikokoinen koiratyttö.

Mea sai oman kodin tammikuussa 2015.

 

 

 

 

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020