Meeri

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli
” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Meeri on n. 2-vuotias hyvin ystävällinen ja ihmisläheinen tyttö, joka on ehtinyt saada arpia ja kolhuja nuoresta iästään huolimatta, mutta ei ole menettänyt luottamustaan ihmisiin. Meeri on ikäisekseen rauhallisen oloinen ja ystävällinen myös toisia koiria kohtaan. Se jakoi pienen häkin Raada-tytön kanssa ja ne tulivat moitteettomasti toimeen keskenään. Tämä punaturkkinen kaunotar on säkäkorkeudeltaan n. 65cm ja hoikkarakenteinen.

[divider scroll_text=””]

Hei. Meidän rakkaasta Meeristä on tullut koiraenkeli. Syynä ilmeisesti aivokasvain, kun apaattisuus, ympyrän kiertäminen ja epilepsiakohtaukset veivät neidin niin yht´äkkiä viikon sisällä siitä, kun ensin mentiin eläinlääkäriin ihmettelemään, että kaikki ei taida olla kunnossa.. Onhan siitä kyllä jo yli 7v, kun Meeri meille tuli, ja joskus 2004 neiti oli arvioitu parivuotiaaksi, mutta järkytys oli silti, kun eläinlääkäri väitti Meeriä vanhaksi koiraksi..

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020