Mel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Eräänä elokuun aamuna Magdan ollessa matkalla tarhalle, hän törmäsi surulliseen, romaniassa niin tuttuun näkyyn, kuolleeseen koitanpentuun keskellä ajotietä. Magda pysätti auton nostaakseen pennun syrjään tieltä ja pyysi ystäväänsä avuksi katsomaan, josko alueella olisi piileskelemässä muitakin pienokaisia. Kolme muuta heikkoa ja nälkäistä sisarusta löytyi etsinnän tuloksena paikalta. Pennut olivat kunnostaan päätelleen olleet jo päiviä ilman ravintoa, eikä niillä olisi ollut toivoakaan selvitä kauempaa yksinään kadulla paahtavassa helteessä. Kolme onnekasta nostettiin autoon ja ne pääsivät Magdan kotiin toipumaan koettelemuksistaan. Magdan hoidossa pentujen turkki tuli pian kuntoon, väsyneet taaperot alkoivat pian leikkiä ja iloita elämästään pentukoiran innolla. Nämä kolme suloista tyttöä, Mel, Sade ja Nana, saivat onnekkaina avun ajoissa ja ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Alkuun tytöt hakivat hieman hämmentyneinä tukea toisistaan, mutta ovat Magdalla tottuneet ihmisiin ja viihtyvät sylissä paijattavina tyytyväisinä tuhisten. Päivät tytöillä kuluvat leikkiessä toistensa ja aina tilaisuuden tullen ihmisten kanssa. Huolettomia ja iloisia pikku menijöitä, jotka selvästi kokevat olevansa viimein turvassa.

Melin oletetaan sirarustensa tavoin kasvavan pieneksi, korkeintaan keskikokoiseksi koiraksi.

Mel sai oman kodin joulukuussa 2015.

[do action=”varaaja” varaaja=”Piaan”/]

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020