Madde (ent. Melina)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia perheeltä 22.7.2016

Kesäkuun puolessa välissä meille muutti Madde (ent. Melina). Madde on hyvin suloinen, äärimmäisen ihmisrakas ja todella rakastaa ihmisen lähellä olemista.

Alussa jännitti kuinka 7 kk vanha Indy ja 3-vuotias Madde suhtautuvat toisiinsa. Matkasta ja kotiutumisesta väsynyt, rauhallinen Madde sai kimppuunsa intoa puhkuvan Indyn. Voi sitä iloa ja riemua, kun Madde muutaman päivän päästä ensimäistä kertaa leikki Indyn kanssa! En tiedä kuka oli eniten innoissaan, minä vai koirat! Ja siitä lähtien meillä on todella riekkumista ja leikkiä riittänyt. Tälläkin hetkellä tuo kaksikko leikkii sukalla olohuoneessa :).

Madde on reipastunut hurjasti ja kävelee jo tutun lenkin häntä ylhäällä heiluen ja dumbokorvat höröllään. Paras hetki Maddesta taitaa kuitenkin olla, kun sanotaan taikasanat ”Mennään kotiin”, silloin tassuihin tulee oikein aimo annos reippautta. Kotona Madde kiipeää pehmeimmän tyynyn päälle nukkumaan tai käpertyy kainaloon. Iloinen yllätys oli se, että Madde osaa kävellä hienosti remmissä ja vielä iloisempi yllätys oli se, että Madde osaakin olla sisäsiisti.

Olin varautunut paljon pitempään ja vaikeampaan kotiutumisprosessiin näiden adoptiokoirien kanssa ja olenkin saanut yllättyä positiivisesti. Nyt meillä on vallan salonki- ja kaupunkikelpoiset pikku koirat, jotka tykkäävät kyllä tarvittaessa tervehtiä halukkaita.

Indyn ja Madden adoptoiminen on ollut meidän elämämme paras päätös, niin paljon rakkautta ja riemua nämä kaksi ovat jo nyt elämäämme tuoneet.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 15.1.2016

Tammikuun alulla, pakkasten ollessa kovimmillaan niin Suomessa kuin Romaniassakin sai Magda puhelinsoiton, jossa kerrottiin ostoskeskuksen jäisellä pihamaalla tärisevästä pienestä koiratytöstä. Magda oli parhaillaan eläinlääkärissä Bukarestissa eikä päässyt heti apuun, mutta sai yhden ystävänsä lähtemään pikkutytön pelastusoperaatioon.

Operaatio onnistui ja seuraavana päivänä Melina saapui MAP-koiratarhalle, jossa hurmasi nopeasti kaikki ihmistä toisiin koiriin. Se on uskomattoman viehko ja kultainen pikkuneito, joka tepsuttaa vapaana tarhalla jakaen suukkoja.

Jos sinulla on hetki aikaa istahtaa alas, Melina huomaa heti tilaisuutensa tulleen ja pyytää syliin, joka on sen mielestä paras paikka koko maailmassa. Magda kutsuu tyttöstä hymyillen joutsenkaulaksi, koska se kurkottaa ja venyttää kaulaansa niin pitkäksi kuin vain saa, että pääsisi sujauttamaan pusujaan.

Melina on kiltti, sosiaalinen ja hyväntuulinen koira, josta ei oikein pinnistelemälläkään keksi kuin positiivisia adjektiiveja.

Melina on säkäkorkeudeltaan kolmisenkymmentä senttiä.

Melina sai oman kodin kesäkuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020