Melli

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Kuukausi takaperin, kun MAP-koiratarha oli tuttuun tapaan ääriään myöten täynnä, paikallinen auttaja Eugenia pyrähti hymyssä suin luoksemme kummassakin kainalossaan karkinsöpö tyttöpentu. Olimme juuri vastaanottaneet ison porukan kunnalliselta ja hätää kärsimässä niiden tarhalle sijoittamisen kanssa. Eugenian oli pakko nähdä epätoivo kasvoiltamme ja halu kiljua, että tämä on nyt liikaa, mutta mitäpä tekee Eugenia… loihtii kasvoilleen vielä leveämmän hymyn ja ilmoittaa; ”mutta nämähän ovat bonus.” Purskahdimme surkuhupaisaan nauruun ja aloimme miettimään taas uudelleen mistä löytyy kolo bonuksellemme.

Koloa ei löytynyt tarhan täyteenkansoitetuista häkeistä, joten karkkikaksoset jäivät hengaamaan vapaana tarhan vahtikoirien laumaan. Vaikka vahdit ovat hyvin fiksuja, meidän on aina oltava uusien kanssa varuillamme ettei jännitteitä synny. Tätä pelkoa ei karkkikaksosten kanssa onneksi ollut sillä ne olivat jo kuonoineen, tassuineen, häntineen joka paikassa samaan aikaan. Jos joku murahti niille varoittavasti, ne suorastaan singahtivat murisijan suupieliä nuolemaan, hyvittelemään ja keimailemaan tämän edessä ja siitä seuraavan ja seuraavan luo. Bonus oli todellinen bonus ja tuntui, että ne saivat ihmisten lisäksi jöröt vahditkin nauramaan hölmöilyilleen.

Voitte olla varmoja, että siellä missä kaksoset ovat, siellä on aina jotakin meneillään. Nanna ja Melli, joka eroaa siskostaan hitusen vaaleammasta kuonostaan, ovat ihan aitoja blondeja. Koska kaksi blondia samassa taloudessa saattaa olla liikaa kenelle tahansa normaaliperheelle, tytöt voivat muuttaa myös erikseen, kunhan kodissa olisi odottamassa riehukaveri, jonka kanssa purkaa suurin energia päivittäin. Karkkikaksoset voivat muuttaa myös yhdessä, kunhan koti on ensin varautunut tyhjentämällä kaikki arvotavaransa varastoon ja omaa tämän lisäksi aimoannoksen tervettä maalaisjärk… eikun hulluutta.

Ps. vaikka karkkisiskot näyttävät kuvissa itse viattomuuden perikuvilta, älkää antako kuvien hämätä.

Nanna ja Melli ovat nyt iältään noin 5 kuukautta ja ne jäänevät hieman alle keskikoon aikuisina.

Melli sai oman kodin Saksasta lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020