Merena

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 2 -vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Perheen kertomaa Merenasta 3.10.2016

Merena tuntuu olevan iloinen ja niin kiitollinen ihan kaikesta :-) Se on sellainen hauska pikku vintiö. Jokainen aamu tuntuu olevan sen elämässä se kaikkein kaunein. Kaikki ruoka on hyvää! Kävelylenkit sateessa ovat sen mielestä parasta. Emäntä on paras. Sen oma peti on kaikkein paras paikka ja se on aina hyvällä tuulella :) Se ei ole enää peloissaan mistään. Merenan perimässä tuntuisi olevan jotain suojelukoirarotua. Jos joku/jokin liikkuu yöllä ovemme takana se heti haukkuu. Jopa linnut ikkunan takana pitää haukkua :D

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2016

Huskytyttö Merena hylättiin vuoden 2015 marraskuussa bukarestilaisen kaatopaikan lähistölle. Onnistuimme tuolloin saamaan sille hätäsijoituspaikan yhteistyöeläinklikaltamme, josta se sitten pääsi MAP- koirasuojalle joulukuussa.

Tullessaan tarhalle Merena pelkäsi kovasti ihmisiä. Se väisti kättä ja vältteli kaikenlaista kontaktia ihmisten kanssa emmekä siitä syystä aloittaneet etsimään sille vielä kotia. Kevään mittaan tyttö kuitenkin oppi Magda’s Angels Placessa ettei kaikkia ihmisiä tarvitse pelätä. Magdan mies Florin oli ensimmäinen, johon Merena alkoi luottaa. Florinin sosiaalistaessa tyttöä, se oppi, että ihmisen käsi tarkoittaa hyväilyä ja silityksiä eikä satuta.

Maaliskuun alussa tarhalla vieraillut kertoi Merenan tervehtineen varovaisen iloisesti, hännäntöpö vipattaen ennalta tuntematonta ihmistä tämän mennessä sen asuttamaan häkkiin ensimmäistä kertaa. Merena oli tullut yhdessä häkkikavereidensa kanssa hienovaraisesti tarkastelemaan mahtaisiko sillekkin riittää rapsutuksia.

Paria viikkoa myöhemmin tarhalle mennyt vieras saikin jo tytön ihan suoraan syliinsä. Hienovaraisuudesta ei ollut tietoakaan, kun tyttö innostui pyytämään rapsutuksia pompahdellen ihmisen ympärillä hymy kuonollaan.

Vaikka Merena on reipastunut todella paljon, voivat matkustus ja uudet asiat laukaista sen pelot uudelleen ja etsimmekin sille kotia, jossa sen ihmisiin herännyttä luottamusta tuetaan edelleen. Merena tulee varmasti myös tarvitsemaan opastusta kotikoiran elämään monin eri tavoin.

Tyttö on jakanut häkkinsä koiratarhalla eri ikäisten ja eri sukupuolta olevien koirien kanssa ja sen tulevassa kodissa voisi hyvin olla vastassa leikkisä koirakaveri tai vaikka useampikin.

Merena on säkäkorkeudeltaan noin viitisenkymmentä senttinen, sopusuhtainen tyttö nyt, kun on saanut muutaman kilon lisäpainoa tarhalle tulonsa jälkeen.

Merena sai oman kodin elokuun lopulla 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020