Miro (ent. Merrin)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Miro Merrinin kuulumisia 23.10.2016

Perheen kertomaa:

Merrinistä tuli Miro Merrin, kutsutaan siis Miroksi 😊.

Kotiutuminen on lähtenyt käyntiin todella hyvin. Muhun luottaa sekä sisällä että ulkona. Muita ihmisiä, koiria (paitsi Donia ei lainkaan) ja asioita vielä arastelee ja on todella valppaana ulkona. Parit pissit ja kakat on kyllä tullut jo ulos (!), mistä on saanut kovat kehurapsutukset ja naminkin jos on jännitykseltä maittanut 😊.

Vanhemmat ovat käyneet pariin otteeseen kylässä, jotta tottuisi heidän hajuihinsa. Luokse ei herkästi mene, mutta on jo käynyt hieman haistelemassa ja nuolaisemassa sormia sekä muutamat namitki uskaltanut ottaa. Äiti tuli tänään kylään ja hänelle hieman haukahti ja päästi pientä örinää, mutta lopettaa kun kieltää ja rauhoittuu myös pian kun huomaa että kaikki onkin hyvin.

Sohva ja sänky on vallattu sekä myös säkkituoli, joka kelpaa nähtävästi taas myös Donille kun Miron piti ensin käydä siinä makoilemassa. Yöt nukkunu rauhallisesti vieressä, välillä ollaan kylki kyljessä koko porukka 😊.

Kova poika leikkimään ja innostuu välillä niin että täällä nauretaan sen temmellyksille 😄.

Syö hyvin ja ottaa namit kädestä todella nätisti! Antaa myös ottaa mm. luun vaikka sitä pureskelee tai lelun. Todella kiltti poitsu! 💖

Nyt vaan koko ajan pikku hiljaa harjoitellaan että ulkona ei tarvitse pelätä, vaan mami suojelee ja voi itse keskittyä kulkemiseen ja nuuhkimiseen rauhassa.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 07/2016

Merrin ja Pippin ovat erinäköiset, mutta samanluonteiset vuoden vanhat koiraveljekset. Merrin on terrierimäinen ja karkeakarvainen, kun taas Pippin laikukas ja lyhytkarvainen. Veljeksiä yhdistävät puoliksi lupallaan olevat korvat. Korkeudeltaan kumpikin on noin 40 senttimetriä.

Merrin ja Pippin elivät ennen Magda’s Angels Placeen tuloa eräässä tarhan läheisyydessä olevassa talossa omistajansa luona. Haimme ensin Pippinin ja seuraavana päivänä Merrinin, joka oli yön aikana ilmestynyt pihan edustalle veljensä tavoin, lyhyeen ketjuun ilman ruokaa tai vettä. Omistaja oli silminnähden helpottunut päästessään eroon koirista ja luovutti ne kovin mielellään käsiimme.

Tarhalle tullessaan koirat olivat aliravittuja ja pelokkaita uusien ihmisten suhteen. Pojat pidettiin alkuun kahden kesken erillisessä, omassa tarhassaan, jossa saivat ruokailla ja levätä rauhassa.

Nyt niistä kuitenkin on kuoriutunut mitä herttaisimpia nuoria koiranalkuja, jotka tulevat toimeen niin kaikkien koirien kuin ihmistenkin kanssa. Vaikka koirat ovatkin jo tarhalla kuin kotonaan, niiden tulevien kotien täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että uusi kodinvaihdos varmasti alkuun jännittää Merriniä ja Pippiniä. Nämä veljekset viihtyisivät varmasti sekä erillään, yhdessä että toisten koirien kanssa asustellen.

4.8.2016

Pippinillä oli suuri onni matkassaan ja sitä odottaa nyt koti Suomessa. Olemme huolissamme miten Merrin ottaa veljensä lähdön ja unelmoimme samoista asioista kuin tämä koirapoika – omasta kodista myös Merrinille :-)

Merrin sai oman kodin syyskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020