Mesi

Nugan, nykyisin Pilkku, kahdeksan pentua syntyivät Suomessa illalla 30.11.2008. Lapsukaiset ovat nyt siirtyneet hoitopaikkaan Orivedelle odottelemaan omia kotejaan. Komeita koiria Pilkun pennuista kasvaa, 9 viikon ikäisinä on paino jo kymmenen kilon tietämillä. Rakenteeltaan pennut ovat jykevähköjä. Pentujen isästä ei ole tietoa, mutta selvästi herra on ollut kookas. Aikuisina näistä tulee yli 60cm korkeita ja painoakin tulee kertymään useampi kymmenen kiloa, ehkäpä ison uros tulee saavuttamaan 60kg rajan.
Koska pentujen rotusekoituksessa on todennäköisesti jotain laumanvartijarotua jopa molempien vanhempien puolella, niiden tulevat kodit sijaitsevat ensisijaisesti rauhallisella alueella haja-asutusalueella. Tulevilta kodeilta vaaditaan kiinnostusta laumanvartijatyyppisiä koiria kohtaan sekä tietoa siitä mitä tällainen koira tarvitsee kasvaakseen onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Pennut on madotettu useamman kerran, ne on tunnistusmerkitty mikrosirulla, rokotettu ja eläinlääkäri on ne tarkistanut. Pentujen kulukorvaus on 250 eur.

Mesi tytön nenää koristaa pieni valkoinen täplä. Mesi on reipas ja iloinen tytteli. Sellainen joka painaa tassun kuvansa helposti ihmisen sydämmeen. Koossa Mesi pärjää poikien kanssa ja leikkiikin mielummin isojen poikien kuin pienten likkojen kanssa.

28.2.09. Huomenna Mesi täyttää 12 viikkoa. Hiukan on Mesin touhut ”naisellistuneet”, hurja likka se on edelleen leikkimään ja touhuamaan mutta, myös sellaista hempeyttä on havaittavissa. Mesistä näkee niin selvästi että se on tyttö, piirteet ovat muotoutuneet sirommiksi. Mesille on avautunut sylissä istuskelun ihanuus ja likka kyllä tunkee syliin jos syli vaan on tarjolla. Mesille tuntemattomat ihmiset ja uudet koiratuttavuudet, riennetään heti häntä iloisesti heiluen tapaamaan. Uusiin ja outoihin asioihin Mesi suhtautuu reippaasti mutta pienellä, viisaalla varovaisuudella.

Mesi sai kodin huhtikuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020