Mianna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Amalia on elänyt ketjussa koko tähänastisen elämänsä​. Se ei osaa edes aavistaa, että maailmassa on olemassa paikkoja, jossa koirat saavat kylmenevinä syysiltoina painautua sohvannurkkaan omistajansa syliin. Se ei tiedä, että on olemassa ihmisiä, jotka vaalivat, hellivät ja hoivaavat.

Amalia ei tiedä kotikoiran tavoistakaan. Se tietää vain oman ketjunsa mittaisen matkan koko maailmasta. Voi siis olla, ettei se heti kotiin saavuttuaan tiedä ettei sisälle kuulu pissiä tai, että kaulapanta ja hihna ovat ulkoilua varten. Moni elämänsä ulkona elänyt voi toki yllättää ja käyttäytyä kuin vanha t​ekijä, mutta varmint​a on kuitenkin varautua aina siihen pidempään tiehen ja miettiä onko valmis opettamaan aikuiselle koiralle kotikoiran elämän salat kärsivällisesti ja hellän peräänantamattomasti vaikkei kaikki sujuisikaan niinkuin saduissa.

Amalia ei ole koskaan saanut hyvää ja laadukasta ruokaa eikä kukaan ole koskaan välittänyt onko sillä kipuja, onko sen kylmä tai onko sen turkki kammattu. Sen kehossa on merkkejä​ vuosien​ kahlit​semisesta ​ja ulkona elämisestä. Sen sielussakin voi olla haavoja, jotka vaativat aikaa parantuakseen.​

Kun kesän alulla, joku kulman koiraherroista löysi tiensä taas kerran juoksuisen, kahlehditun nartun luo Amalian omistajat päättivät, että koira saa lähteä. Vaikka koko ajatus kiukuttaa, nyt tällä koiratytöllä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus päästä nauttimaan elämästä jollaista jokaisen eläimen tulisi saada elää. Amalia odottaa kotia, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan.

Amalia on pienikokoinen ja siro koiraneito noin 35 senttimetrin säkäkorkeudessaan. Sillä on ikää luultavasti vähintään kuusi vuotta. Tarkempaa arviota sen entinen omistaja ei osannut antaa. Myös kaikki kolme Amalian tyttölasta ovat pienikokoisia ja ne ovat arvion mukaan jäämässä aikuisenakin keskikokoista pienemmiksi.

Mianna on siskojensa tapaan reipas, rohkea ja leikkisä pennun tavoin. Tulee hyvin toimeen myös kissojen kanssa.

Sai oman kodin joulukuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020