Michael

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Michael on 35 senttiä korkea ja 8 kiloa painava pieni koirapoika. Se on iältään nuori, vasta 10 kuukauden ikäinen. Michael löydettiin yhdessä veljensä Jacken kanssa vanhasta teollisuushallista, johon ne oli hylätty.

Punaisenruskeat tupsukorvaveljekset Michael ja Jacke ovat sympaattinen parivaljakko. Michael on luonteeltaan rauhallinen tarkkailija, joka näyttää ottaneen tehtäväkseen katsoa riehakkaamman veljensä perään. Toisin kuin Jacke joka varmasti viihtyisi myös lapsiperheessä, Michael pitäisi ehkäpä enemmän rauhallisesta kodista. Yhteinen koti olisi toki myös mukava vaihtoehto koko tähänastisen elämänsä yhdessä viettäneille veljeksille.

Michael ja Jacke ovat kumpikin ihmisten seurassa erittäin sosiaalisia ja innostuvat saadessaan huomiota. On vaikea uskoa, että löydettäessä veljekset olivat pelokkaita ja kyyhöttivät niin pieninä kerinä kun pystyivät, niin hyvin ne ovat toipuneet koettelemuksistaan. Kumpikin koira olisi siis valmis vaikka saman tien aloittamaan matkansa kohti omaa kotiaan.

Michael sai oman kodin syyskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020