Miere

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”9 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Joulukuun matkalla Magdan ja Florinin tullessa lentokentälle vastaan olivat Magdan ensimmäiset sanat, ”nyt on kiire, näimme matkalla loukkaantuneen pennun”. Ahtauduimme nopeasti autoon ja jonkin matkaa ajettuamme Magda pyysi tarkkailemaan tien vasenta reunaa. Loskaisessa maassa maantien varrella näkyikin pian liikettä ja yhden loukkaantuneen pennun sijasta näimme tiellä kyhjöttämässä kaksi mustaa aivan läpimärkää ja laihaa koiralasta. Otin autosta mukaani kissanruokaa ja heti haistettuaan ruoan tuoksun molemmat koirista lähtivät nilkuttamaan kohti minua. Ensimmäisenä nappasin syliini Sperantan, jonka molemmat etutassut oli viilletty ilmeisesti puukolla auki. Vein Sperantan nopeasti autolle ja palasin hakemaan toista pentua, Credintaa, kun huomasin paikalle ilmaantuneen hyvin aran äitikoiran. Koitin houkutella sitä ruoan avulla, mutta se livahti rähjäisen hökkelin pihamaalle, jonne seurasin sitä. Samalla näin kolmannen pennun, Mieren, joka oli löytänyt roskakasan johon käpertyneenä se nukkui. Miere säikähti ja lähti juoksemaan tielle, mutta sain sen houkuteltua luokseni painumalla maahan polvilleni ja kutsuen sitä vinkumalla luokseni. Sydän pamppaillen sain pyydystettyä Mieren syliini ja tällä välin Credintakin, jolta paljastui myöhemmin ilmeisemmin potkun aiheuttama luunmurtuma takajalastaan, oli saatu autoon. Lähdimme vielä etsimään ja houkuttelemaan pentujen äitiä, mutta se oli liian arka, jotta olisi päästänyt meitä useampaa metriä lähemmäs.

Autossa tutkimme koirien vammat. Speranta oli kuumeinen ja sen viilletyt jalat olivat pahoin tulehtuneet ja kipeät. Se halusi vain käpertyä syliin ja olla ihan hiljaa paikallaan. Credinta uskaltautui jo pyytämään silityksiä ja painoi päänsä jalalleni, mutta ainoa fyysisesti vahingoittumaton Miere nautti lämpimästä ja kuivasta autosta täysin siemauksin. Se heittäytyi selälleen kerjäten rapsutuksia ja kun käsi lopetti liikkeensä tyttö läppäisi välittömästi tassulla kehoittaen jatkamaan silityksiä. Tuntui kuin se olisi sanonut silmillään; ”tätä minä olen aina odottanut ja toivonut, ruokaa masussa, lämmintä ja syli”.

Pentue käytettiin lääkärissä, jonnka jälkeen niitä alettiin hoitaa tarhalla. Speranta löysi kodin Saksasta, jonne se pääsi jo toipumaan lopullisesti koettelemuksistaan. Credintan jalan murtuma on parantunut ja nyt se ja Miere odottavat ikiomaa pelastajaa MAP:ssa.

Miere on edelleen aivan ihana nuori tyttönen. Se on valmis tervehtimään jokaista, joka tulee hänen häkkiinsä. Miere jakaa häkkinsä Gandalfin, Elisen ja Diandran kanssa ja se tulee hyvin toimeen niin narttujen kuin urostenkin kanssa. Se on hyvin utelias, mutta hieman varautunut. Miere on todella kiltti ja tykkää antaa tassua uudestaan ja uudestaan.

Miere on nyt n. 9 kiloinen ja säkää tytöllä on n. 40-45cm tällä hetkellä.

Miere on saanut oman kodin Saksasta huhtikuussa 2013.

[gdl_gallery title=”miere” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020