Miina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 21.2.2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tammikuun alussa, pakkasten ollessa kovimmillaan niin Suomessa kuin Romaniassakin, sai Magda puhelinsoiton, jossa kerrottiin ostoskeskuksen jäisellä pihamaalla tärisevästä pienestä koiratytöstä. Magda oli parhaillaan eläinlääkärissä Bukarestissa eikä päässyt heti apuun, mutta sai yhden ystävänsä lähtemään pikkutytön pelastusoperaatioon. Operaatio onnistui ja seuraavana päivänä Melina saapui MAP-koiratarhalle.

Myöhemmin, kun Melina oli jo varattu omaan kotiin Suomeen, sen huomattiinkin olevan tiineenä ja näin se joutui jäämään vielä tarhalle synnyttämään ja hoitamaan tulevat pennut. Melina synnytti 21.2.2016, mutta valitettavasti pennuista vain yksi oli tarpeeksi vahva jäädäkseen eloon. Melina pääsi matkustamaan lopulta omaan kotiinsa kesäkuussa ja nyt ainoa tytärkin olisi jo valmis omaan kotiin.

Tytär, Miina nimeltään, on ystävällinen, sosiaalinen ja suloinen tytön hupakko. Se on hellyyttävä ja pitää läheisyydestä ja silityksistä. Miina tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa eikä turhia hauku. Se on kaikin puolin mukava koira, josta on helppo tykätä. Miina tykkää kovasti leikkiä muiden pentujen kanssa ja varsinkin leikkiallas on tämän vesipedon mieleen. Osittain tämän vedellä läträämisen vuoksikin Miina sairasti kurkunpään tulehduksen, mutta nyt alkaa olla jo voittanut tämän sairauden.

Miinan arvioidaan kasvavan ehkä noin 40 sentin säkäkorkeuteen.

Miina sai oman kodin marraskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020