Mikka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mikkan kuulumisia 17.9.2016

Joskus hyvä kisakoira pitää hakea vähän kauempaa, kuten esimerkiksi Romaniasta :)

RTK1 Mikka starttasi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa Rally Tokon avoimessa luokassa ja voitti luokkansa pistein AVO 98 (max 100). Tänään Keski-Suomen piirinmestaruuskisoissa niin ikään luokkavoitto ja pisteet 99/100.

Mikka on rescuekoira ja peräisin Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta, josta se pelastui MAP-yhteistyötarhallemme ja pääsi Suomeen reilun vuoden ikäisenä ihanan Sannan perheeseen :-)

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 02/2013

Mikka pääsi joulukuussa turvaan Giurgiun kunnalliselta tarhalta, jossa poika vaikutti täysin luovuttaneelta ja elämänuskonsa kadottaneelta. Mikkan kanssa yhteistyötarhallemme MAP:iin matkasivat Danai, joka jakaa edelleenkin häkin ja päivän touhut ja leikit Mikkan kanssa, Jaslin, joka löysi kodin Suomesta sekä Nanne, joka pääsi Englantiin. Alkuun Mikka oli hyvin tarkka ruuastaan ja jopa vesikupistaan, koska on joutunut näkemään nälkää ja janoa. Nyt poika tuntuu ymmärtäneen, että ruokaa saakin joka päivä eikä sitä tarvitse vahtia niin kovasti.

Mikkasta on kuoriutunut MAP:ssa melkeinpä jo ylisosiaalinen, jos niin voi sanoa. Se tykkää aivan jokaisesta ja on aina valmis pussailemaan, kapuamaan syliin tai voisi sanoa jopa suuhun asti. Mikka kaipaa kovasti omaa perhettä ja rakkautta ja se ilmenee tällä hetkellä yliaktiivisena tervehtimisenä ja hössötyksenä. Poika ei tunnu saavan millään tarpeekseen ihmisen huomiosta. Mikka toivoisi omaa kotia, jossa se saisi energiansa purettua ja jossa myös sen oma ihminen olisi aktiivinen ja energinen ja halukas paneutumaan myös siihen, että tämä poika malttaisi välillä rauhoittua. Koirakaveri tulevassa perheessä olisi myös Mikkalle varmasti mieleen.

Mikka on n. 12 kiloinen ja säkää sillä on n. 45cm.

Mikka sai oman kodin toukokuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020