Mikos

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Pieni Mikos poika on pelastettu Giurgiun kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Poika oli kovin hämmentynyt kunnallisella kyyhöttäessän yksin märällä maalla, kunnallisen tarhan metelissä. Emme tiedä Mikoksen tarinaa miten lie kunnalliselle joutunut tai mitä on ennen sitä tapahtunut mutta poika ei jännitä uusia ihmisiä ja antaa nätisti käsitellä itseään.

Map:ssa Mikos tulee juttuun muiden koirien kanssa muttei toiset koirat Mikosta juurikaan kiinnosta vaan pyrkii enemmän ihmisten perään. Suurikokoiset tai haukkuvat koirat aiheuttavat pienessä pojassa jännitystä jolloin poika hiljaa vetäytyy syrjään ihmettelemään, Mikoksen tulevassa kodissa voisi siis mennä pienikokoinen ja pehmeäluonteinen koirakaveri, Mikos viihtyisi varmaankin todella hyvin myös perheen ainoana koirana ja silmäteränä.

Mikos viihtyy sylissä, nauttii ihmisten huomiosta ja on tasapainoisen ja rauhallisen oloinen koira joka vaikuttaa olevan tarhaoloista hieman hämillään. Toivommekin Mikoksen pääsevän pian oman kodin lämpöön ja rauhallisempaan ympäristöön jossa poika uskaltaisi rennommin nauttia elämästään.

Mahdottoman suloinen ja kiltti Mikos odottaa omaa ihmistään joka on valmis antamaan pojalle aikaa, tukea ja sitä kovasti kaipaamaansa hellyyttä.

Korkeutta Mikoksella on n.30cm.

Mikos sai kodin huhtikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020