Miku (ent. Kriimik)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]9.5.2012 Simskumainen luonne pukkaa pojasta läpi aika vahvasti joten ollennaisinta on, että Miku saisi tulevalta omistajaltaan oikein paljon huomiota, jos yhteisen kodin saaminen Masi-kissan kanssa ei olisikaan mahdollista.

16.4.2012 Miku etsii uutta, loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä.

Miku on hyväntuulinen, kehrääväinen ja hyvin ihmisrakas kastroitu uroskissa. Se on viime vuodet asunut saman katon alla useamman muun kissan kanssa ja tullut näiden kanssa moitteetta toimeen. Yksi ystävä on kuitenkin selvästi yli muiden; iso, raidallinen Masi-kolli, joka on alkujaan Rekku Rescuen kissa. Pojat ovat keskenään kuin majakka ja perävaunu. Lujan toveruuden merkiksi ne puskevat päitään yhteen melkeinpä jatkuvasti sekä puuhastelevat muutenkin alituiseen yhdessä. Nykyisessä hoitopaikassaan Miku on tottunut myös vanhempaan koiraherraan ja tulee tämänkin kanssa toimeen moitteetta.

Kuten siiamilaissekoituksilla yleensä, Mikullakin on kirkkaan siniset silmät, joskin oikeassa silmässä on oletetun herpesviruksen aikaan saamaa sameutta. Silmä on kuitenkin ollut samanlainen jo useita vuosia ja vaikuttaa Mikun arkeen lähinnä vain ulkonäöllisesti. Miku on kova poika syömään ja osaa käyttää hiekkavatia moitteettomasti, kuten toverinsakin. Seurallisuutensa vuoksi Miku arvostaisi kovasti, mikäli tulevalla omistajalla olisi paljon aikaa olla ja puuhastella hänen kanssaan.

Mikulle on ensisijaisesti haussa yhteinen koti Masi-kissan kanssa, mutta muunkinlaisia kotiehdokkaita kuullaan. Mikäli pojat kuitenkin pääsevät elämään  jatkossakin yhteistä arkea, allekirjoittaa uusi koti luovutussopimukset kumpaisestakin kissasta nämä kissat aikanaan maahan tuoneiden yhdistysten eli Pelastetaan koirien sekä Rekku Rescuen kanssa.

Ohessa linkki Rekku Rescuen sivuille Masi-kissaan  http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=2171

Parivaljakko Miku ja Masi on kotihoidossa Turussa, jossa poikia voi käydä sovitusti tapaamassa ja rapsuttamassa.

Miku sai oman kodin helmikuussa 2013.

[divider scroll_text=””]

Kriimik on teatterikissa. :-) Se on pelastettu Tallinnan kaupunginteatterin sivurakennuksen alta. Siellä elelee kissayhteisö jota yritetään auttaa. Hoitoon tullessaan Kriimik oli arka mutta aikansa totuteltuaan totesi ihmiset mukaviksi sekä paikan turvalliseksi ja rupesi sylikissaksi. Nyt poitsusta on tullut esille oikea sylikissa. Kriimik on tottunut toisiin kissoihin. Ikää Kriimik pojalla on arviolta 4-5kk.

Kriimik sai kodin tammikuussa 2007.

[gdl_gallery title=”miku-kriimik” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020