Milna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2-3 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=””/]Milna eli kadulla vapaahtoistyöntekijämme Denisan työpaikan lähellä. Denisa kertoi miten osa ihmisistä koitti pitää koirasta huolta, samalla kun toinen puoli halusi päästä kaikin keinoin siitä eroon. Sitä koitettiin häätää alueelta potkien, kiviä heitellen ja huutaen ja vanhemmat antoivat myös lastensa kiusata koiraa.

Jokin aika sitten Milna tuli tiineeksi ja synnytti pennut. Ihmiset veivät pennut Milnalta ja kuljettivat ne jonnekin pelloille yksin kuolemaan. Milna oli aivan paniikissa ja ihmiset hätistelivät vain sitä pois luotaan. Denisa kertoi Milnan kohtalosta ja pystyimme onneksi ottamaan sen kadulta MAP:iin turvaan. Tullessaan sen nisät olivat edelleen aivan täynnä maitoa ja sitä jännitti kovasti.

Jännityksestä huolimatta Milnan pystyi kuitenkin ottamaan syliinkin. Ensimmäisellä tapaamisellamme siltä tuli pisut alle, mutta se ei tehnyt elettäkään purrakseen tai puolustautuakseen mitenkään. Se vain alistui, käpertyi ihan pieneksi ja painoi päänsä alas. Milnan kovat kokemukset ja menetykset herättävät valtavan halun suojella, sen haluaisi vain ottaa syliin ja pitää ikuisesti kiinni, kun joutuu näkemään tytön niin alistuneena ja surkeana.

Jouduimme käsittelemään Milnaa useampaan otteeseen, kun eläinlääkärit Onevetista kävivät ja se ryömi klinikalla jalkojeni väliin turvaa hakien ja pysyi siellä. Kun odottelimme Milnan tarkastusvuoroa se alkoi rentoutua vähän kerrallaan, ei säpsähdellyt enää ja lopulta se paljasti masunsakin pyytäen, että hieroisitko vähän sieltäkin.

Milna tarvitsee kodin, jolla on kokemusta aroista koirista. Se tulee ihan varmasti piankin rohkaistumaan, mutta kaiken sujumiseksi alusta alkaen hyvin, on tärkeää, että sen perhe osaa toimia oikein.

Milna tuntee olonsa toisten koirien seurassa turvalliseksi ja rentoutuneeksi ja sen häkissä onkin molempaa sukupuolta olevia koiria. Searaa tyttönen haasteli ihan leikkiinkin. Milna koittaa ottaa myös ihan omatoimisesti kontaktia ihmiseen, mutta tarvitsee siihen vielä pientä rohkaisua. Siitä tulee kehkeytymään vielä aivan upea tyttö!

Milna on iältään noin 2-3 vuotta, säkäkorkeus n. 50 cm.

Milna sai oman kodin helmikuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020