Mima

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 1/2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kevät on pentutulvan aikaa Romaniassa. Kaduilta ja pelloilta löytyy lähes päivittäin uusia, hylättyjä pentuja, joiden lisäksi yksityiset paikalliset ihmiset ottavat yhteyttä päästäkseen eroon omille koirilleen syntyneistä epätoivotuista pentueista. Usein puhelu päättyy uhkaukseen; ellet ota pentuja, heitän ne kadulle tai kuljetan pellolle kuolemaan.

​ Neljän sisaruksen parvi, Mirna, Miikku, Mima ja Marno, päätyivät juuri tälläisen uhkauksen seurauksena maaliskuun lopulla MAP-yhteistyötarhallemme.

Tämän pentueen vanhemmat ovat mitä luultavimmin olleet pienikokoisia, seurakoiraperimäisiä söpöliinejä, kuten jälkikasvusta on pääteltävissä. Ne mahtuvat nyt kolmen kuukauden ikäisinä melkeinpä ihmisen kämmenelle. Aikuisena niistä oletetaan jäävän myös keskikokoista pienempiä.

Koko nelikko on reippaita ja tasapainoisen oloisia koiralapsia. Uuden ihmisen luokseen saadessaan niitä saattaa jännittää hetken verran, mutta pian uteliaisuus voittaa ja ne ovat pian kaikki kilpaa ihmisen kengännauhoja ja sormia pureksimassa suurella koiranpentumaisella autuudella.

Joukkoa johdattaa porukan rohkein, vaalea Mirna-tyttö, jonka vanavedessä on heti tumma, pörröinen Miikku-poika, joka on tällä hetkellä isokokoisin pentueesta. Pikkunen Mima-neito tarjoaa ensin masuaan rapsutettavaksi kellahtaen selälleen ja sitä saa hetken houkutella ennenkuin se tulee itse luo. Ulkonäöllisesti lyhyen turkkinsa vuoksi sisarusparvesta eroava Marno-poika on ujoin. Se on tosi hellyyttävä kurkistellessaan sisarustensa takaa ja sydän sulaa viimeistään siinä vaiheessa, kun syliin otettu pikkupoika päättää rohkaistua ja sujauttaa pienen pusun.

Pentujen tuleva omistaja sitoutuu sterilisoittamaan koiransa ennen yhden vuoden ikää, koska nämä koiranpennut ovat kotiutuessaan vielä liian pieniä, jotta leikkausta olisi turvallista tehdä lähtömaassa. Pennut ovat lentämässä Suomeen toukokuun alkupuolella.

Sai oman kodin toukokuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020