Mimas

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotta” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mimas etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Mimas on elänyt tallikoirana kolme vuotta yhdessä parhaan ystävänsä Purtsikin kanssa. Talli on nyt myyty ja tytölle etsitään kiireellä hoitokotia tai ensisijaisesti omaa loppuelämän kotia. Mimasin kerrottiin haukkuvan tallilla vieraille ohikäveleville ihmisille johtuen varmasti siitäkin, että se asuu pääosin omassa korkea-aitaisessa, hevosille tarkoitetussa karsinassa, eikä näe mitä ulkopuolella tapahtuu, mikä varmasti lisää koiran stressitasoa.

Mimas on todella kaunis ja kiltti koira joka kerjäsi rapsutuksia jokaiselta lähellään olevalta ihmiseltä.
Liikuntaa ja tekemistä kaipaava iloinen menijä. Kävelyttäminen meni sujuvasti alkuinnostuksen vetämisen jälkeen. Mimasia tallilla hoitaneet tytöt tiesivät kertoa ettei Mimas rähjää remmissä muille koirille.
Koirakokemusta omaava ja aktiviteetteja tarjoava koti hakusessa tälle isokokoiselle, ihmisen seuraa kaipaavalle tytölle.

Mimasta saa mieluusti tulla tapaamaan Porvooseen ottamalla yhteyttä varaajaan.

Tallilla Mimasta kolme vuotta hoitaneen naisen kertomaa:

Mimas on sekarotuinen, suurikokoinen 3-4 vuotias tyttö. Haukkumisen vuoksi en varmuuden vuoksi sijoittaisi Mimasia kerrostaloon. Omakotitalo olisi hyvä. Mimas on iloinen, pirteä ja helppo viedä ulos. Mimas on koira joka vaatii aikaa ihmiseltä ja sillä pitää olla tekemistä. Vilkas, hyväluontoinen ja hellyydenkipeä. Joku sanoi, ettei Mimas pidä kaikista miehistä, itse en ole huomannut mitään semmoista. Kissoja Mimas tykkää jahdata joten kissattomaan kotiin.

Mimas sai oman kodin maaliskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020