Mimas

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Tarhakertomus

30.4.2011 Jos koira voi enään entisestään kaunistua, niin Mimas on sen tehnyt.

Iloinen tyttö juoksee vastaani, heittäytyy heti maahan selälleen saadakseen kaipaamaansa rapsutusta. Mimas on selkeästi kasvanut aikuiseksi ja rauhoittunut kun vertaa sitä alkuaikojen stressaantuneeseen koiraan. Tyttö sulattaa uroskoirat seuraansa, vaikkakin isommat urokset sitä hieman jännittääkin. Itseään pienemmät urokset Mimas on heti haastamassa leikkiin.

Vauhtia ja energiaa tytöstä löytyy aimo annos. Palloleikit on suosittuja ja tyttö rakastaa myös haastaa ihmisiä leikkimään kanssaan. Se hääräilee pylly pystyssä maassa ja kirmaa taas karkuun kun lähdet leikkiin mukaan. Vauhtia ja seurallisia tilanteita Mimaksen seurassa ei tule puuttumaan.

Näin kesän kynnyksellä Mimas odottelee jo kovasti omaan kotiin pääsyä. Jos olet liikunnallinen ja hauskan seuran puutteessa, niin Mimas-tytöstä löydät ehdottomasti itsellesi loistavaa seuraa.

5.12.10 Mimas on nuori, noin parivuotias narttu joka löydettiin syksyisin asukeista tyhjenevästä kesänviettopaikasta. Mitä ilmeisemmin Mimas on viettänyt siellä vallatonta, itsenäistä ja ajoittain kenties nälkäistäkin elämää. Kun tämä kesämökkihökkeli alue syksyisin ihmisitä lähestulkoon katoaa, ei kenenkään autossa ollut Mimaksen mentävää paikkaa ja niin tyttö jäi sinne muiden koirien ja kissojen seuraksi.

Mimaksen hihnakäytös on varsin lennokasta. Tytön kanssa ei ilmeisesti aikaisemmassa elämässä kovinkaan usein hihnalenkkejä ole tehty, joten vauhti siis oli sen mukaista. Onneksi Mimas on vielä nuori koira, jolla on paljon aikaa opetella kunnon koirakansalaisen saloja.

Mimas ja pienempi kokoinen uroskoira, joka oli mukanamme pääsivät aitaukseen juoksemaan vapaana. Uros koira kiihdytteli omaa ralliansa aidan toisella puolella olevan uroksen kanssa. Mimas sen sijaan hetkellisesti jopa juoksi meitä ”karkuun” kun leikkiin hieman yllytimme. Siltikin kovin usein tyttöä tuntui kiinnostavan enemmän se mitä aidan toisella puolella tapahtui ja tyttö juoksentelikin stressaantuneena edestakaisin pitkin leikkiaitausen reunoja.

Mimas on koira joka tarvitsee omistajakseen kokeneen, pitkäjänteisen ja rauhallisen ihmisen. Tytön kanssa saa tulevaisuudessa tehdä töitä se on varmaa. Kun Mimaksen stressitaso saadan alas ja tyttö rauhassa kotiutumaan, tästä neiti hurmaavasta taatusti kuoriutuu mitä mainioin ja seurallisin koirakaveri. Uroskoirat on Mimaksen mielestä ihan siedettäviä, kunhan eivät hänen armonsa nenille ala hyppimään. Rauhallinen poikakaveri voisi siis Mimasta olla uudessa kodissa jo odottelemassa.

Mimasta ei tulla luovuttamaan ensimmäiseksi koiraksi ja ensisijaisesti tämä kaunotar etsii kotia taajama-alueen ulkopuolelta, rauhalliselta seudulta.

Mimaksen säkäkorkeus on n.60 cm.

19.12.2010 Mimas on steriloitu.

Mimas sai kodin heinäkuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020