Stella (ent. Mimi)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Stella (ent. Mimi) etsii uudelleen kotia, koska ei ole sopeutunut elämään perheen toisen narttukoiran kanssa.

Nykyisen kodin kertomaa Stellasta:

”Stella ent. Mimi on nykyisen omistajansa mukaan määrätietoinen, pieni ja pippurinen nuori neiti, joka on hyvin omistushaluinen omasta ihmisestään. Tyttö nauttii selvästi yhdessä tekemisestä ja johdonmukaisuudella ja kouluttamisella Stellasta saa varmasti mitä mainioimman pikkuisen kaverin, joka tykkää nukkua omistajansa kyljessä kiinni.

Aiemmista Romanian kokemuksistaan johtuen Stella pelkää ajoittain aikuisia ihmisiä ja erityisesti miehiä, mutta lapsia rakastaa. Leikkisäkin tyttö on ja turvallisessa ympäristössä hyvin iloinen hännänheiluttaja. Hihnassa kulkeminen sujuu hienosti ja tykkää kovasti autoilusta. Stella osaa pyydettäessä istua ja tulla luokse, myös sisäsiisteys on kunnossa. Kouluttamisella rähinä vastaantuleville koirille on vähentynyt jo tosi paljon ja koirapuistoiluakin on jonkin verran kokeiltu, siellä Stella pikkasen vielä jännittää erityisesti vieraita ihmisiä, mutta tulee kuitenkin yleensä muiden koirien kanssa hyvin toimeen.

Tulevalta kodilta vaaditaankin rakkauden lisäksi rajoja, kärsivällisyyttä ja ymmärtämystä auttaa tyttöä saavuttamaan taas luottamus ihmiseen ja elämään. Stella  painaa 7.5kg ja korkeutta  löytyy 30cm. Stella on nyt Keravalla”

Kuulumisia kotihoidosta 18.1.2015:

Stellalla on pienestä koosta ja suloisesta ulkönäöstä huolimatta iso luonne. Stella ei ole arka vaan epävarma koira mutta johdonmukaisella koulutuksella siitä saa mainion kotikoiran ja luotettavan ystävän. Stella sopii niin kerros kuin rivi tai omakotitaloon. Tulee toimeen kissojen ja vanhempien koirien kanssa, nuorempia koiria saattaa kyykyttää.

On sisäsiisti eikä tee tuhoja yksin ollessaan. Autossa matkustaa nätisti. Ovikelloa haukkuu muutaman kerran mutta lopettaa nopeasti kun sitä kieltää haukkumasta. Vieraita kohtaan alussa vähän varautunut mutta ahkeran harjoituksen myötä tämä käytös jää varmasti pois. Remmissä kävelee tosi nätisti. Vastaantulevia ihmisiä ja koiria haukkuu vähän mutta on jäänyt tosi vähälle harjoituksen myötä.

Stella on äärettömän lapsirakas koira eikä säpsähdä lasten nopeita liikkeitä tai äänekkäitä leikkejä vaan osallistuu niihin häntä heiluen.

Tällä hetkellä treenataan luoksetuloa, kynsien leikkaamista ja turhan omistunhalun pois jäämistä.

Stella sai uuden, oman kodin helmikuussa 2015.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus:

Mimi saatiin turvaan Giurgiun kunnalliselta koiratarhalta samaan aikaan Haltin kanssa. Jo kunnallisella Mimi seiso häkkinsä verkkoa vasten ja tuijotti anovasti surusilmin, odottaen ja toivoen, että ihminen tulisi sen luo. Siksi Mimillä on nytkin kiire päästä tarhalta, se yrittää päästä livahtamaan aina tilaisuuden tullen häkistään ja juosta ihmisen syliin.

Nyt ilmojen kylmettyä sitä on alkanut myös paleltaan kovasti jo lyhyessä turkissaan. Tällä katseella Mimi sai kunnallisella ihmisen pysähtymään sen häkille ja eihän sitä pystynyt jättämään…

Mimi sai oman kodin marraskuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020