Minnie

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Meitä usein aiemminkin auttanut hyväsydäminen rouva Lili löysi kaksi pientä pentua puistosta, jonne ne oli hylätty selviytymään yksin. Paikalliset kertoivat, että pentuja oli ollut alunperin neljä, mutta kaksi muuta eivät selvinneet, vaan olivat jääneet aiemmin autojen alle.

Sisarukset olivat huonossa kunnossa, turkit ja iho olivat kokeneet kovia ravinnon ja hoivan puutteesta. Ohikulkijat olivat tönineet niitä pois tieltään ja pienokaiset olivat yrittäneet etsiä turvaa pensaiden alta käpertyen sinne etsimään edes jonkinlaista suojaa ohikulkijoiden jalkojen ja sateen tieltä. Näitä kahta pientä ryyysyläistä ei hennottu jättää puistoon, sillä vaikka olivatkin puistoalueella, ne olivat koko ajan vaarassa kokea sisarustensa kohtalon tai tulla muiden nälkäisten katukoirien ateriaksi.

Niinpä rouva Lili otti nämä pienet hoiviinsa, vaikka oma koti olikin jo tupaten täynnä omia ja apua tarvitsevia koiria. Pentuset saivat pesun, loishäädöt, ruokaa ja lämpimän paikan nukkua ja alkoivatkin pian voimistua.

Hoitopaikassaan ne ovat päässeet kokeilemaan hihnassa kävelyn alkeita ja huolimatta kaikesta pahasta, mitä ovat ehtineet pienen elämänsä alussa kokea, yrittävät molemmat olla reippaita ja voittaa pelkonsa. Vaikka pennut Mickey ja Minnie ovatkin nyt turvassa, ne tarvitsevat silti kodit pian. Nykyisessä paikassa ne joutuvat asumaan kylpyhuoneessa, koska tilaa ei kerta kaikkiaan ole muualla.

Minnie on hiukan veljeään rohkeampi ja Mickey onkin saanut siskoltaan voimaa kohdata uusia asioita. Sisarukset on saatu kuitenkin ajoissa turvaan ja niistä tulee varmasti varttumaan rohkeita ja tasapainoisia aikuisia koiria,
kunhan pääsevät koteihin, missä niille ymmärretään antaa aikaa ja osataan lempeästi opettaa tavat, mitä kotikoiran tulee osata.

Minnie sai oman kodin elokuun lopulla 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020