Mio

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ajaessamme Magda´s Angels Place:n pysähdyimme ruokkimaan matkan varrella kulkukoiria. Auton ollessa pysähdyksissä Magda kuuli hätääntynyttä haukuntaa. Tiesimme heti, että jotakin on vialla ja lähdimme katsomaan.

Meitä odotti surullinen näky läheisessä metsikössä. Jätesäkkien ja roskien keskella seisoi koira hylättynä, puuhun kiinni sidottuna. Florin silitteli ja rauhoitteli koiraa, avasi solmut ja nosti sen syliinsä. Tämä nääntymään jätetty koira lähti mukaamme tarhalle ja kohti uutta, parempaa elämää. Autossa koira oli sylissäni ja painautui minuun tiukasti kiinni. Sain kunnian antaa nimen pojalle. Hän on Mio.

Uusi paras kaverini Mio on kultainen aarre, joka painautuu syliin kiitollisena jokaisesta saamastaan rapsutuksesta. Se jaksaa vieläkin luottaa ihmiseen. Mio ei ole kertaakaan tarhalla ollessaan haukkunut, vaikka nimenomaan haukunnan perusteella löysimme hänet. Fiksu poika. On vaikea löytää sanoja joilla Mioa kuvailisi. Niin hieno hän on.

Mio on n. 40 cm ja painaa n. 12 kg.

Mio sai oman kodin joulukuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020