Miona

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”4-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]

Mionan kuulumisia 13.10.2016

Heinäveden Lehti kertoi kauan tarhalla omaa kotiaan odottaneen, vuonna 2014 kotiutuneen Miona-tytön kuulumisia.  Artikkeli löytyy täältä.

Tarhakertomus 03/2014

Miona on yksi äitikoirista, jotka saatiin pelastettua pentujensa kanssa kunnalliselta rankkuritarhalta joulukuussa 2013. Miona oli tuolloin erittäin laihassa kunnossa ja käveli huonosti. Sillä oli vaalea pentu, Timid, joka etsii myös omaa kotiaan sekä musta pentu, joista emme tiedä, olivatko ne sen omia vai orpopentuja, joista se huolehti.

Miona alkoi kuntoutua tarhalla nopeasti ja on kaunistunut niin, että sitä ei meinaa samaksi tunnistaa. Se on erittäin sosiaalinen ihmisten seurassa ja myös toisten koirien kanssa Miona tulee hyvin toimeen. Jaloissakaan ei ilmeisesti ole sen kummemmin vikaa, vaan ongelma johtui vain heikosta kunnosta alussa.

Miona on n. 45cm korkea,painoa 20kg ja sillä on valtavasti rakkautta jaettavaksi. Tytöllä on myös silmiinpistävän kaunis suklaanruskea väri turkissaan.

Miona sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020