Mirana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ajomatkan varrelle yhteistyötarhallemme MAP:iin on syntynyt ruokintapaikkoja, joille pelloilla ja tienvarsilla piilottelevat ja elävät koirat osaavat hakeutua saadakseen syötävää. Koirat ovat yleensä ihmisarkoja eivätkä päästä lähelleen. Ne ovat kuitenkin tuttuja niitä ruokkivalle Magdalle ja jos tuttuihin laumoihin ilmestyy uusia tulokkaita on lähestulkoon varmaa, että joku on ajanut vartavasten ulos kaupungista ja pudottanut lemmikkinsä tienvarteen.

Pikkuinen Mirana ilmestyi tammikuun alkupuolella yhdelle näistä ruokintapaikoista. Se tuntui miettivän lähteäkkö muun lauman mukaan kauemmas jännittävistä ihmisistä vai hiipiäkkö näiden luo. Kuonoon houkuttelevasti tuoksunut ruoka sai sen hetken aristelun jälkeen tekemään päätöksen ja se antoi ottaa itsensä kiinni.

Miranan onneksi sen kohtalontoveri Roxy oli löytänyt oman perheen Suomesta ja lähtenyt juuri kotihoitopaikastaan matkalle kotia kohti ja Mirana pääsi sen paikalle eläinrakkaan Cirjaliun-pariskunnan luo.

Hoitopaikassaan Mirana käyttäytyy vieraita ihmisiä kohtaan samoin kuin löydettäessä. Se ujostelee alkuun, mutta hetken mietittyään unohtaa ujoutensa ja kiipeää jo syliin. Vielä nopeammin tästä tytöstä saa kaverin tarjoamalla sille jotakin herkkua. Ruoka onkin hyvin tärkeää Miranalle. Se on vielä hyvin laiha ja ilmeisesti pitkään nälästä kärsineenä se puolustaa ruokaansa murahtaen hoitoperheensä toisten koirien lähestyessä sen ruokakuppia.

Tyttö opettelee parhaillaan hihnassa kävelyä ja portaissa kulkemista, sillä sen hoitokoti sijaitsee kerrostalossa. Opinnot ovat päässeet jo niin hyvään alkuun ettei näyttäisi olevan estettä sille, että Miranan loppuelämän kotikin olisi mahdollisesti kerrostaloasunto.

Pikkuinen Mirana painaa tällä hetkellä alle viisi kiloa, mutta saanee jonkin verran lisää massaa. Säkäkorkeudeltaan tyttö on alle 30 senttinen.

Mirana sai oman kodin maaliskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020