Mire

Ikä/Synt: 2010
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Saksassa
Miren omana kummina toimi Sarita Lindroos.

 

Mire on noin 2 vuotias leikattu tyttökoira, jonka sisaruksia ovat MAP tarhan Mirella ja Miro.

 

Mire syntyi sisarustensa kanssa kadulla. Heitä ruokki alueella asuva eläinrakas ihminen, joka kuitenkin naapureiden uhkailujen vuoksi päätyi ottamaan yhteyttä Magdaan, jotta koirat saataisiin turvaan.

 

Mire, kuten sisarensakin, on erittäin korkeaenerginen koira. Kaikki kolme koiraa ovat luonteeltaan hieman vaativia ja odottavatkin tarhalla oikeanlaista kokenutta ihmistä, joka osaisi heitä työstää kohti kotikoiran elämää. Mire on kolmikosta rauhallisin, hieman vetäytyvämpi, mutta lyhyen tutustumisen jälkeen Mire haluaisi tuttavuuden jatkuvan ikuisesti. Mire on ihanan ujo, joka ei heti hyppää syliin. Mireen tutustuminen kannattaa ehdottomasti. Se ei ole saanut riittävästi ihmiskontaktia pienempänä ja vaatii syvällistä perehdyttämistä kotikoirana olemiseen ja ihmisen kanssa elämiseen, vaikka onkin äärettömän ihmisrakas koira. Mire jakaa häkkinsä tällä hetkellä veljensä Miron kanssa.

 

Mire on erittäin älykäs koira, joka tarvitsee aktiviteettejä saadakseen energiansa purettua. Se tulee melko hyvin toimeen isokokoisten koirien kanssa, mutta saalisviettinsä vuoksi emme suosittele pienten, arkojen tai dominoivien koirien kaveriksi, kuten ei myöskään kissojen. Yhdessä veljensä Miron kanssa ne tykkäävät terrorisoida muita koiria, mutta erikseen tulevat hyvin toimeen, kunhan toinen koira on sopiva kaveriksi. Kaikki kolme sisarusta ovat erittäin ihmisrakkaita ja rakastavat halailua ja pussailua.

 

Mire sai oman kodin toukokuussa 2014 Saksasta.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020