Mirella

Ikä/Synt: Enkeli
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Romaniassa
Mirellan omia kummeja olivat Anu Hietala ja Eija.

 

Mirella on noin 2-vuotias leikattu tyttökoira, jonka sisaruksia ovat MAP-tarhan Miro ja Mire.

 

Mirella syntyi sisarustensa kanssa kadulla. Heitä ruokki alueella asuva eläinrakas ihminen, joka kuitenkin naapureiden uhkailujen vuoksi päätyi ottamaan yhteyttä Magdaan, jotta koirat saataisiin turvaan.

 

Mirella, kuten sisarensakin, on korkeaenerginen koira. Kaikki kolme koiraa ovat luonteeltaan hieman vaativia, ja odottavatkin tarhalla oikeanlaista kokenutta ihmistä, joka osaisi heitä työstää kohti kotikoiran elämää. Mirella erottuu kuitenkin sisaruksistaan huomattavasti, koska on osoittanut tulevansa toimeen erikokoisten ja -luonteisten koirien kanssa. Tyttöä täytyy kuitenkin valvoa muitten tarhan koirien ollessa vapaina juoksemassa, koska voi yrittää kinastella arempien koirien kanssa. Mirella on kuitenkin erittäin sosiaalinen niin ihmisten kuin koirien kanssa.

 

Mirella elää tällä hetkellä ”Yard Gang:issä”, eli neljän toisen koiran kanssa vapaana tarhalla. Suurin syy tähän on, ettei mikään pidättele tätä ketterää ja älykästä neitoa, vaan se pääsee häkistä kuin häkistä kiipeämään pois. Myöskään kahden metrin aidat eivät tuota tytölle minkäänlaista ongelmaa, vaan osaa poistua tarhan ulkopuolelle mikäli niin haluaa. Mirella ei kuitenkaan viihdy kauaa poissa, ja ilmestyykin hetkellisten seikkailujen jälkeen takaisin tarhan porttien sisäpuolelle.

 

Kaikki kolme sisarusta ovat erittäin ihmisrakkaita.

 

1.11.2017

 

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Mirellan osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

 

2019

 

Mirellasta on tullut enkeli.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020