Miri

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n 10 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Traces-valtuutettu eläinlääkärimme joutuu ajamaan Bukarestista Giurgiuun 60 kilometrin matkan tullakseen rokottamaan, testaamaan ja hoitamaan Magda’s Angels Place:n eläimiä. Joka kerran, kun tiedämme lääkärin olevan matkalla odottelemme hymy huulilla, tai tarhan ollessa täynnä, välillä jopa paniikinsekaisin tuntein hänen tuloaan.

Hänellä on nimittäin usein mukanaan tuomisia. Koiria, joita hän ei ole hennonnut jättää ajomatkansa varrelle. Yksi näistä suloisista tuliaisista on moottoritien varrella istunut pikkuinen, musta Miri-tyttö.

Miri on suloinen nokinenä, nappisilmä, joka viihtyy ihmisen sylissä helliteltävänä. Se tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja jaksaa leikittää oman aitauksensa nuorempia pentuja.

Pikkuneito on tällä hetkellä noin 10 kuukauden ikäinen ja painaa seitsemisen kiloa eli se on aikuisenakin jäämässä keskikokoista pienemmäksi.

Sai oman kodin tammikuussa 2016.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020