Miro

Ikä/Synt: Synt. 2010
Sukupuoli: Uros
Leikattu: Kastroitu
Sijainti: Suomessa
Miron kummeja olivat Sarita Lindroos, Marja Juntunen & Erik-koira.

 

Miro on noin 2 vuotias leikattu poikakoira, jonka sisaruksia ovat MAP tarhan Mirella ja Mire.

 

Miro syntyi sisarustensa kanssa kadulla. Heitä ruokki alueella asuva eläinrakas ihminen, joka kuitenkin naapureiden uhkailujen vuoksi päätyi ottamaan yhteyttä Magdaan, jotta koirat saataisiin turvaan.

 

Miro, kuten sisarensakin, on erittäin korkeaenerginen koira. Kaikki kolme koiraa ovat luonteeltaan hieman vaativia, ja odottavatkin tarhalla oikeanlaista kokenutta ihmistä, joka osaisi heitä työstää kohti kotikoiran elämää. Miro on kuitenkin kolmikosta se kaikkein rauhallisin, ja varsinkin ollessaan erossa siskostaan Mirestä, osaa jo käyttäytyä varsin hyvin.

 

Miro on erittäin älykäs koira, joka tarvitsee aktiviteettejä saadakseen energiansa purettua. Yhdessä Miro ja Mire tykkäävät terrorisoida muita koiria, mutta yksin ollessaan tulevat varsin hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Emme kuitenkaan suosittele pienten tai arkojen koirien kaveriksi, kuten ei myöskään kissojen. Kaikki kolme ovat erittäin ihmisrakkaita ja suorastaan rakastavat halailua ja pussailua.

 

Missä on Miron oma koti ja rauha?

 

Miro sai oman kodin syyskuun lopussa 2013.

 

[gdl_gallery title=”miro” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020