Miron

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Koiraenkelit” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Miron on pelastettu maaliskuussa Giurgiun kunnalliselta tarhalta. Takkuturkkinen, silti niin komean näköinen poika osottautui lähestyessä kovin hellyydenkipeäksi tapaukseksi joka hetken silittelyn jälkeen oli kovasti lähdössä matkaamme. Miron päästi hätääntynen oloisen haukahduksen astuessani ulos tarhasta ja sen sekunnin aikana toisiamme silmiin katsoessa päätös oli tehty. Miron siirrettiin autoon ja alkoi matka kohti Magda’s Angels Placea.

Map:ssa poika on osoittautunut kovin ihmisrakkaaksi, huomiota rakastavaksi koiraksi. Miron oli alkuun tarhakavereiden joukossa vähän päällepäsmärinä ja koitti joskus hätistää muita pois pyrkiessään ensimmäisenä ruokakipolle tai ihmisen syliin. Kun poika huomasi, että ruokaa saa riittävästi ja ihminen ehtii antamaan aina sillekkin osan silityksistä ja hellyydestä siitä tuli kaikkien kaveri.

Miron nautti tarhalla ulkoilualueella nuuskuttelusta ja sillä oli tapana heittäytyä selälleen auringonvaloon nauttimaan lämmöstä. Mutta mikä tahansa pojalla on kesken se lopettaa touhunsa ja ryntää ihmisen luokse iloissaan sellaisen nähdessään. Miron on fiksun oloinen koira josta tulee tunne että poika on olosuhteiden pakosta joutunut pärjäämään omillaan ja selviytymään itse. Miron tarvitsee oman johdonmukaisen ihmisen ja kodin jossa on tarpeeksi virikkeitä tälle iloiselle, ihmisiä niin kovin rakastavalle menijälle.

Korkeutta Mironilla on n. 40cm.

Miron sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020