Misty

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3,5 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Misty on otettu turvaan kunnalliselta tappotarhalta siksi että se teki minuun niin lähtemättömän vaikutuksen etten todellakaan voinut sitä jättää sinne enää hetkeksikään.

Mistyn ulkonäkö ei ole sellainen johon ihmiset ensimmäiseksi kiinnittäisivät huomiota ja sen tämä hurmaavan luonteen omaava tyttö taitaa tietää itsekin koska se käyttää kaikkia muita keinoja saadakseen huomion kiinnittymään itseensä.

26.2 kävimme kunnallisella tarhalla ja erään häkin kohdalla huomioni kiinnittyi tämän häkin toisella puolella olevan häkin koiraan, joka seurasi jokaista liikettäni hyvin tarkkaan. Kun katsoinkoiraan se alkoi heiluttamaan häntään ja tepastelemaan tassuillaan pysyen paikalla ja kun katsoin muualle se pysähtyi tuijottaen minua herkeämättä. Kun katsoin koiraan ja sanoin ”hei kukas se siinä” alkoi mieltön ilohepuli tytön haukkuessa kovasti ja hyppien häkkiä vasten. Kiersin toiselle puolelle ovelle, jolloin tyttö oli jo minua vastassa, ojensin käteni häkin raosta, jolloin tyttö takertyi vvälittömästi kynsillään käteeni kiinni kuin kertoen ettei enää koskaan päästäisi irti enkä saisi häntä sinne hylätä. Kyynelsilmin rapsuttelin toisella kädellä tyttöä toisen käteni ollessa edelleen vankittuna kynsien otteessa ja jouduin kertomaan, etten pysty häntä ottamaan mukaani vaikka kuinka haluaisin. Sain käteni vaivoin irti ja muistona tarhalta pois lähtiessäni silmissäni näkyi vain tytön viimeinen katse ja kädessä muistot tytöstä.

Illalla teimme päätöksen hakea seuraavana aamuna joitakin koiria turvaan sieltä ja päätin että tämä tyttö lähtisi ehdottomasti mukaan. Ilo oli suunnaton meidän tavatessa seuraavana päivänä ja nyt tyttö on turvassa. Misty jonka nimen annoin hänelle on hyvin hurmaava, leikkisä ja energinen jo hieman elämää nähnyt tyttö. Vaikka tytöllä on ollut elämässä pahoja asioita (mm.häntä katkaistu Romanialaisten tyylille uskollisena ”tästä tulee hyvä vahtikoira jos palaa takaisin tuotettuani sille suurta kipua tällä toimenpiteellä”) se ei ole menettänyt luottamustaan ihmisiin eli on kaikille erittäin ystävällinen ja nauttii saamastaan hellyydestä ja huomiosta. Muiden koirien kanssa isommassa laumassa Misty tulee oikein loistavasti toimeen kaikkien kanssa mutta pienemmissä laumoissa ja pienissä tiloissa se ei viihdy itseään pienempien narttujen kanssa, joten uskoisin että Mistyn kannalta paras koti sellainen, jossa sillä olisi kaverinaan uroskoira.

Kooltaan Misty on n.45cm. Tyttö tullaan steriloimaan piakkoin.

Tyttö sai oman kodin Saksasta syyskuussa 2013, hyvää loppuelämää! =)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020