Molla

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Molla on Virosta 2011 vuonna suomalaiseen perheeseen tullut koiratyttö, joka etsii uutta, sen loppuelämäksi sitoutuvaa kotia. Mollan tuleva koti on rivi -tai omakotitalossa eikä kodissa ole alle teini-ikäisiä lapsia. Aikuisten kanssa Molla on todella ihana ja uskollinen ystävä, mutta lapset saavat siinä heräämään paimennusvietin, joka ilmenee mm. housunpunteista kiinni ottamisella.

Mollan nykyisen omistajan kertomaa 17.8.2016

Molla tuli perheemme jäseneksi 1.4.2011. Molla oli silloin 1,5 vuotta vanha, eli syntynyt 2009 alkupuolella eli noin 7 vuotta vanha tyttökoira. Mollaa ei ole steriloitu.  Molla on tullut Virosta Pelastetaan koirat yhdistyksen kautta. ja sillä on Viron passi. Molla on sirutettu ja rokotettu. Molla on noin 30 cm korkea ja painaa 9-10 kg. Mollassa on eläinlääkärin mukaan selvästi Heeleriä. Luonne on sen mukainen. Molla on sisäsiisti koira. Käy mielellään lenkillä, 5 km lenkki ei tunnu vielä missään . Molla on leikkisä ja mielellään mukana kaikessa touhuissa. Voisi luonnehtia uteliaaksi koiraksi. Molla on isäntäänsä kiintyvä koira. Vieraisiin suhtautuu pidättyvästi. Pelkää pieniä lapsia jotka ryntäävät kohti. Toisiin saman kokoisiin koiriin suhtautuu uteliaan innokkaasti. Isompi kokoisia tuntuu välttelevän.  Joku on kysynyt tänä kesänä minulta onko se nuorikin, kun on noin leikkisä. Molla on ollut meidän mukana joka kesä mökillä, jossa on ollut aivan vapaana. Koskaan se ei ole pyrkinyt lähtemään rajojen ulkopuolelle.  Molla  oli pääasiallisesti vaimoni hoidossa oleva  koira. Vaimoni sairastui vakavasti  2012  ja menehtyi viime kesänä 2015 . Lapset ovat kasvaneet ja kiinnostus koiran hoitoon on hiipunut. Alkavat muutenkin lähteä pesästä. Oma työni on aika liikkuvaa ja matkustelen muutenkin paljon. Olemme tulleet siihen tulokseen, ettei meillä ole resursseja hoitaa Mollaa ja voisimme luovuttaa Mollan hyvään kotiin.

Molla sai uuden kodin 9.10.2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020