Mona

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mona on herkkä neiti, joka ei ole tottunut sylittelemään ihmisen sylissä. Jos Monan ottaa syliin, se kiemurtelee kunnes pääsee irti ihmisen otteesta. Tämä ujo tyttö kyllä pitää ihmisen läheisyydestä ja usein se kimpuaakin kylkeen nojailemaan ja katselemaan esim. muiden koirien leikkituokiota =)

Mona etsii itselleen kärsivällistä omistajaa, joka antaa sille aikaa sopeutua elämän eteen tuomiin asioihin.

Latvian koiratarhasta voi lukea lisää täältä.

23.9.2010 Mona on sirokasvoinen ja valkohäntäpäinen kaunis tyttö. Luonteeltaan Mona on melko itsenäinen: se tutkailee itsekseen maailmaa ja nuuskii uusia paikkoja intensiivisesti. Mona vaikuttaa hiukan dominoivalta nartulta mutta toisaalta se taas arastelee enemmän vieraita kuin Lisa. Saapa nähdä, mitä tytöstä isona tulee;) Mona viihtyy sylissä, joskin paikoillaan se ei millään malttaisi siinä pysyä. Monasta kasvanee isona sellainen n.25kg painava tytöntylleröinen. Mona on jo lähes sisäsiisti.

Mona sai kodin marraskuussa 2010.

Lissu ent. Mona sai rakastavan kodin 2010 Lissulla oli koirakaveri, josta tuli enkeli lokakuussa 2016.
Kavereiksi jäi vielä 2 kissaa.

Lissusta tuli koira enkeli 30.01.2018

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020