Mona Lisa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Mona Lisa tuli suoraan kadulta kotihoitoon, ja on vasta aloittanut elämän sisätiloissa. Mona Lisa on siis vielä ihmeissään ympärillä hyörivistä ihmisistä ja eläimistä. Neiti on kovin kiinnostunut uusista asioista, mutta kaikki on vielä vähän pelottavaa, joten arjen askareita tarkkaillaan turvallisen välimatkan päästä. Mona Lisa on vielä hyvin nuori, joten tulee varmasti ajan kanssa sopeutumaan elämään kotikissana. Neiti etsiikin nyt sitä unelmien kotia, josta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä ei puutu. Mona vaatii siis aikaa, jotta keskinäinen luottamus syntyy. Tämän jälkeen tytöstä saa varmasti hellyyttä rakastavan sylikissan. Jo nyt Mona ottaa vastaan rapsutukset kehräten, kun viettää tytön seurassa ensin hetkisen. Neiti on myös kova puskemaan :) Mona Lisa etsii omaa kissahenkistä kotia, jossa ollaan valmiita hyväksymään Mona sellaisena kun tyttö on. Monassa on suuri potentiaali hyvinkin seuralliseksi kissaksi. Mona kuitenkin vaatii erityislaatuisen kodin, sellaisen joka näkee aran ensivaikutelman ohi. Mona etsii sellaista kotia, joka näkee tuon pelkäävän katseen takana ihmisrakkaan kaunottaren, joka vain tahtoo löytää oman turvallisen kodin, jossa saisi joka ilta kehräten nukahtaa omistajan jalkojen päälle. Mona Lisa pitää hyvin paljon muista kissoista, joten tyttö myös mielellään muuttaisi sellaiseen kotiin, jossa leikkikavereita on valmiina. Mona Lisa on steriloitu.

13.11.09 Mona Lisa kertoo itse tarinansa:
Tarkkaan en muista syntymäpäivääni, mutta se taisi olla joskus alkuvuodesta. Asuin ensimmäset kuukauteni sisarusteni kanssa roskisten takana, siellä oli ihan kiva hylätty patjakin. Elämäni järkytys tapahtui, kun minut kidnapattiin ja tuotiin johonkin pelottavaan rakennukseen vangiksi. Olin viikon tai pari saunassa piilossa, välillä kidnappaajani kävivät hoivaamassa, ja kun laitoin silmät kiinni, unohdin kuinka pelottavia he ovat ja silittely tuntui oikeastaan aika kivalta.

Uudessa asuinpaikassani oli suuri vanha kollikissa, johon hieman ihastuin ja johon turvaten aloin hieman katselemaan uutta ympäristöä – pikkuhiljaa. Parissa kuukaudessa olin jo huomattavasti rohkeampi, kävin syömässä muiden kissojen kanssa eikä enää tarvitse pelätä kun joku silittää.

Joskus kun on rauhallista, olen mennyt ihmisen syliin ja saanut paaaaaljon rapsutuksia – ja se vasta oli kivaa! Siinä hurrrrjan lujaa kehrätessäni pyörin ja hyörin ja välillä vähän tipuinkin sylistä kun olin niin innoissani. Muutenkin olen huomannut että ihmiset on melko jees, ja että olen melkoisen hellyydenkipeä. Olisi kivaa jos saisin oman ihmisen, joka jaksaisi rapsutella minua, koska luulen että minusta tulee melkoinen sylikissa kunhan vielä vähän saan lisää rohkeutta.

Joko kerroin kuinka paljon tykkään ruuasta? Toisinaan taidan nielaista silakat melkein kokonaisina, kun on niin hyvää. Syön kyllä oikeastaan mitä vain, koska kaikki ruoka maistuu hyvältä katuelämän jälkeen. Pakko myöntää, että tänne tultuani olen hieman pyöristynyt. Mutta pakko tytön on syödä, jotta saa pidettyä karvan näin kiiltävänä.

Hoitokodissani on pelottava koira, mutta kun koira oli kuukauden poissa, minun mielestäni oli tosi kivaa vapautuneesti leikkiä muiden kissojen kanssa ja nukkua sohvalla tai sylissä. Haluaisinkin ehkä kodin, missä minulla olisi myös kissaseuraa, jotta voisin hieman matkia miten kissan kuuluu käyttäytyä ja aina on kiva kun on joku johon turvautua :-)

22.1.2010. Mona Lisa on kehittynyt uskomattoman paljon, arka ja ujosteleva luonne on jo historiaa. Nykyään Mona suorastaan rakastaa huomiota ja silityksiä, ja kertookin tämän aina kovaäänisellä kehräyksellä. Kun niin tutut kuin vieraatkin saavat sohvalle istuessaan keltasilmäisen ystävän viereensä pörisemään. Monalle on haussa ihminen tai rauhallinen perhe, jolla riittää huomiota jaettavaksi tälle kiiltäväturkkiselle kaunottarelle. Sitä Mona todella kaipaa.

Mona on myös tottunut koiriin jo paremmin ja yrittää ajoittain heitäkin puskea huomionhakuisuudessaan. Hoitokodin koirat ovat vilkkaamman puoleisia, ja uskommekin että rauhallisen koiran kanssa Mona pärjäisi oikeinkin hyvin. Hoitokodissa asusteleva, sivuilla kotia etsivä Sir Montgomery kolli on Monan ehdoton kissasuosikki, jonka vieressä neiti viettää pitkät tovit. Monalle on siis tärkeää ihmisseuran lisäksi oman lajinsa edustajat, erityisesti komeat kollit ovat Monan mieleen. ;) Mona Lisast on kuoriutunut oikea kaunotar. Tytön sileä pikimusta turkki nostaa upeat keltaiset silmät hienosti esille. Kuvat eivät todellakaan anna oikeutta tälle sydäntenmurskaajalle.

Mona Lisa sai kodin helmikuussa 2010.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020