Monni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Monni etsii uutta kotia, koska perheeseen tulleesta vauvasta se ei taida ymmärtää, että vauvan kanssa ei voi leikkiä rajuja kissaleikkejä. Monnin paikka olisi aikuisessa kodissa, jossa sitä rakastetaan sellaisena erityislaatuisena kissana kuin se on.

Nykyisen omistajan kertomaa: ”Toista tällaista kissaa ei ole. Monni on noin 3 vuotias leikattu poikakissa, jossa on siamilaista rotua. Monni tuli meille, kun se aikaisemmassa kodissa ajoi aremmat kissat kaapin päälle. Meillä sillä on ollut tasavertainen kissakaveri taistelutoverina ja yhdessä ne nukkuvat sikinsokin sohvalla. Monni tulee siis toimeen toisten kissojen kanssa, jos nämä eivät ole liian kilttejä. Mutta varmaan viihtyy ainoanakin kissana, jos on aktiviteettiä. Monnilla on suuren suuri sydän ja hellyyden tarve kova. Mieluiten se nukkuisi sylissä tai jalkopäässä sängyssä. Monni hyppää syliin hellyyttä hakemaan, mutta osoittaa nopeasti, kun hellyyskiintiö on täynnä. Se osallistuu kaikkeen kodin toimintaan. Nimensä se on saanut Pekka Töpöhännän Monnikissan mukaan; se kun on sellainen veijari.

Monni on ehdottomasti ulkokissa ja meillä se on saanut ulkoilla valjaissa takapihalla. Monni kyllä kertoo, ja kovalla äänellä, kun se haluaa ulos. Välillä myös yöllä, mutta ymmärtää sanomisesta, että yöllä ei ulkoilla. Monnissa on omat haasteensa, mutta kun sen oppii kerran tuntemaan, toteaa, että toista yhtä ihanaa kissaa ei ole.”

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020