Ralli (ent. Morris)

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 28.2.2006″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Kuulumisia kodista 28.2.2008

Niin se aika vaan rientää… Ralli (ent. Morris) täyttää torstaina 2 vuotta :D Rallista on kehkeytynyt ”alkuhankaluuksien” jälkeen aivan mahtava nuorimies :) Alkuun Rallilta löytyi sitä omaa tahtoa sen verran, että hommasin kuonokopan kynsienleikkuuta ja harjausta/kampausta varten. Nyt ei olla sitäkään tarvittu pitkään aikaan, pojalle piti vaan näyttää ”kaapin paikka”. Ralli oli tossa jonkun aikaa Cassiuksen ”tyttöystävä”, mutta nyt on Cassius kastroitu (5.2.) ja meillä on rauha maassa. Pojalta löytyy kokoa (yli 40 kg ja säkä n. 68 cm) ruokahalua ja energiaa…. ja ÄÄNTÄ :D eli vahtiviettiä on. Ilman Rallia meidän Cassiuskin olis jo varmaan ”vanha pappa” vaikka täyttää vasta 4 vuotta huhtikuussa, on Ralli pitänyt kyllä sen verran liikkeessä :D Mitään sellasia sairasteluja ei ole ollut, etteikö oltais homeopaattisilla pärjätty. Kaikin puolin siis kultainen poika :D!

Terveisin Jaana kera karvaisten kavereiden

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 04/2006

Tinkan pennut (Iitu, Karppa, Kiki, Mikke, Misty, Morris, Wendy ja Viivi) ovat syntyneet 28.2.2006 Suomessa. Luonteeltaan kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita, touhukkaita ja energisiä pikkuvesseleitä ja laumassa ei kukaan tunnu jäävän toisten jalkoihin, vaan kaikki touhuavat tasapuolisesti keskenään.

Pennuista kasvaa isoina vähintään emonsa Tinkan kokoisia eli n. 60 cm korkeita, joistakin pennuista varmasti vieläkin suurempia. Tinkan kuvat+tiedot löytyvät täältä. Rotuina pennuissa mahdollisesti on tiibetinmastiffia, sakemannia ym., joten ihan pienten lasten perheeseen pentuja ei anneta ja tulevilla kodeilla olisi hyvä olla ennestään isoista koirista kokemusta. Pennut luovutetaan alkaen viikolla 17 sirutettuina, rokotettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.

Morris on 28.2. syntynyt urospentu. Morris on porukan isoin ja ehkä myöskin jollain tapaa porukan pomo. Sen leikit ovat todella hurjia kovin usein, jolloin muilla pennuilla saattaa mennä hermo sen kanssa. Morris yrittää kovasti alistella silloin tällöin muita pentuja, mutta muut eivät anna sille periksi. Morris puuhastelee myös paljon yksinään retuuttaen lelujaan ja samalla aina ohimennen myös muita pentuja. Morris on luoteeltaan hyvin meneväinen ja touhuava pikkumies.

Ralli siirtyi enkeliksi 23.2.2018.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020