Morrison

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Kaikenlaisia pentuja oli keväällä tarhalla. Meno oli aikamoinen, sinne tänne kuhisevia ja touhuavia, toinen toistaan suloisempia ja kaikki yhtäaikaa syliin tulossa. Tai ainakin jalkaa pitkin silppaamassa. Pieniä rakkauksia, joista joka ikisen olisi vain halunnut nostaa taskuun ja viedä kotiin. Niiden oli kuitenkin odotettava rokotuksia ja voimistumista, ennenkuin pääsivät adoptiolistalle.

Kun pennut tarhalle mennessäni olivat kasvaneet, minun piti moneen kertaan varmistaa, että tunnistin oikeat – niin oli vahvaa ja vielä valloittavampaa sakkia tarhalla odottamassa. Pennuista oli tullut komeita ja vantteria, näistä sisaruksista hyvin paljon mäyräkoiraa muistuttavia, vaikka kaksi pennuista onkin varustettu vähän pidemmillä jaloilla. Pari pennuista on myös tullut hieman ujommiksi, mutta eivät pahasti, varmaan pystyvät rohkaistumaan piankin, kunhan pääsevät kotiin.

Morrison on joukon ainoa poika ja ehkä myös arkailevin kaikista. Sen väri on erittäin kaunis, tasaisen vaalean punaruskea. Rungon malli on selvästi mäyräkoiran.

Vaikka Morrison aristelee, enpä usko, että sen kanssa mitään ongelmia tulee. Pojan saa otettua syliin ja sylihoidolla siitä kehittyy nopeasti lempeä, mutta oman arvonsa tunteva lemmikki.

Morrison on saanut oman kodin Saksasta elokuussa 2014, hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020