Mr Thomas

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Mr Thomas on varsinainen komistus, puolipitkä karva on puhtaanvalkoinen ja tulee pääsemään oikeuksiinsa, kun turkkia nyt hoidetaan. Mr Thomas nauttiikin harjauksesta silminnähden. Toisista kissoista tai koirista Mr Thomas ei sen sijaan kovin paljon välitä. Tähän on varmaan vaikuttanut se, miten Thomasia ja sen äitiä oli kohdeltu perheessä, jossa ne asuivat.

Thomas ja sen kaunis samanlainen pitkäkarvainen emo asuivat perheen talossa vain pienessä eteistilassa. Ilmeisesti siksi, etteivät sotkisi paikkoja. Kissat siis elelivät näin, kunnes Thomas tuli melkein vuoden vanhaksi. Näkemättä ketään tai mitään, kuin vankeina laatikossa. Eräänä päivänä perhe päätti, että Thomasin äiti ei ole tarpeeksi kaunis ja riisti siltä julmasti hengen. He ajattelivat kokeilla, josko Thomasista kasvaisi kauniimpi ja se saisi pitää henkensä. Hädissään tästä ”kokeilusta” perheen naapurit soittivat Magdalle ja kissa haettiin turvaan.

Mr Thomas on siitä asti asunut Magdan talon olohuoneessa, se näkee toisia eläimiä ikkunoiden ja ovilasien kautta. Välillä sen seuraan on vähäksi aikaa kokeiltu jotain toista kissaa. Ihmiskontakteja sille järjestetään päivittäin ja ihmisten kanssa se viihtyy. Thomas siis katselee ikkunan takaa kauniilla, eriparisilla jalokivisilmillään tulevaisuuteen, etsien omaa kotia, jossa yksinäisyyden ja tappotuomion sijasta oltaisiin valmiita hellimään ja rakastamaan nuorta poikaa nyt ja aina sen vanhuuteen asti.

Mr Thomas lähti enkeleiden luokse elokuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020