Muri

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Enkeli” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Muri on 01.11.03 tarhalla syntynyt uros, joka sai pentuna kodin Virosta. Nyt se on palautettu takaisin tarhalle, koska omistaja epäili sillä olevan epilepsia. Yhdistys selvittää asiaa eläinlääkärillä. Muri on alkuun hieman varautunut uusia ihmisiä kohtaan, mutta rauhallisuudella ja hetken sen kanssa aikaa vietettyään sen saa vapautumaan. Tällöin Muri alkaa itse hakea ihmisen läheisyyttä ja hellyyttä. Muri ei ainakaan paikallaan rähjää muille koirille.

15.07.05 Muri odotteli omaa lenkkivuoroaan häkissään rauhallisesti. Häntä alkoi vispaamaan kiivaaseen tahtiin,mutta muuten poika oli kuin viilipytty=) Lenkkeily tämän pojan kanssa on mukavaa. Muri ei ole riidanhaastaja vaan tykkää tallustella omaan tahtiin tekemättä asiasta sen kummempaa huomiota. Välillä pysähdymme ja silittelen poikaa ja siitä se selvästikkin nauttii. Ruoka tekee kauppansa,sitä se ei vahdi. Yhtäkkiä pojan huomio keskittyy pieneen naskaliin joka tulee lähemmäksi joko kiinnostuneena ruokakiposta tai itse syöjästä. Kyseessä on eräs urospentu,jota Muri alkaa tutkimaan todella tarkasti nuuskien joka kohdan pienestä ystävästä. En voi muuta kuin kehua sitä,miten hienosti Muri käyttäytyy. Muri ottaa kehut vastaan hienostuneen kohteliaasti=) Murille on tarjottu kotia Virosta ainakin pariin otteeseen, mutta kuultuaan epilepsiasta, Muri ei enää ollutkaan tervetullut uudeksi perheenjäseneksi. Muri on sairaudestaan huolimatta viisas ja rauhallinen poika,joka yhä etsii omaa kotia….paikkaa,johon se on tervetullut ja jossa sitä rakastetaan kaikesta huolimatta.

07.08.05 Muri on kultaakin kultaisempi poika,jonka tilanne huolettaa varmasti muitakin kuin minua. Muri ei halua pahaa kenellekkään. Kaikkiin koiriin joita se tapasi, se olisi halunnut tehdä tuttavuutta. Jopa niihin, jotka sille kiukkuisesti ärähtivät. Joillekkin se esitti leikkiin kutsun ja sen se esitti minullekkin. Murin tapa katsoa minua vähän väliä kesken lenkittelyn oli jotakin niin hellyttävää ja kysyvää.
Ei Muri sairaudelleen mitään voi, siihen löytyy lääkitystä, mutta mistä löytyisi se oikea ihminen Muria varten?

26.3.2009 Murista on tullut enkeli

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020