Muscat

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”8 kk” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]”Hei! Olen mustien koirien Keisari. Nimekseni sain Muscat – muunnelma jostain muskettisoturista kuulema – no, ei nimi koiraa pahenna, mutta olisin minä mielestäni voinut olla vaikka ihan tuo Keisari.

Synnyin kadulla, tai ainakin ensimmäiset mielikuvani ovat sieltä. Olin siellä ihmisten tiellä, tosin en ymmärrä, miten. Minut paiskattiin isoon autoon, muiden koirien joukkoon. Ja vietiin paikkaan, jossa oli valtavasti koiria pitkissä häkkirivistöissä. Siellä oli kova meteli, kaikki oli likaista ja jokainen koira oli surullinen. En ymmärtänyt, mikä paikka se oli, mutta minussa heräsi selviytymishalu. Taistelin muiden kanssa vähästä ruuasta ja vedestä.

Tuli päivä, jolloin häkkiini tuli rauhallisesti liikkuvia ihmisiä ja ystävälliset kädet nostivat minut syliinsä. Matkustin taas autolla ja minut vietiin toiseen paikkaan, jossa oli paljon koiria. Se on aivan erilainen paikka. Siellä on paljon paremmat tilat, meillä on koko ajan ruokaa ja vettä. Lisäksi pääsemme joka päivä kavereiden kanssa juoksemaan ja leikkimään isompaan aitaukseen.
Minulla on huisin hauskaa,mutta olen kuullut, että tämäkin paikka on väliaikainen. Että koiran kuuluisi elää sellaisessa paikassa, jota kutsutaan kodiksi ja jossa koiralla on sellainen juttu kuin oma perhe.

Mittani ovat tällä hetkeää n. 55cm korkeutta ja painoa 20kg ja turkkini täynnä yönmustaa kiiltoa.”

Muscat sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020