Mustikka

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Eräänä päivänä matkalla Bukarestiin lentokentälle Magda ja Florin huomasivat keskellä tietä mustan, laihan koiran, joka ei jaksanut välittää enää yhtään ohiajavista autoista. Näytti kuin se olisi päättänyt lopettaa kurjuuden, jota oli joutunut elämässään kokemaan. Lento oli lähdössä eikä Magda voinut pysähtyä sillä Suomeen kotiin matkalla olevat koirat olisivat jääneet lennolta. Florin lähti ajamaan todella kovaa vauhtia sydän pamppaillen, jotta he pystyisivät palaamaan mahdollisimman pian.

Kun he pääsivät takaisin paikalle ei koirasta näkynyt enää jälkeäkään. He nousivat autosta, alkoivat etsimään ja huhuilemaan. Yhtäkkiä he kuulivat haukkua ja lähtivät sitä kohden. Jonkin matkan päästä löytyi kaksi hyvin nälkiintynyttä ja kuivunutta hylättyä koiraa 40 asteen kuumuudessa auringossa. Tiellä ollut musta koira tuli heti Magdan ja Florin luo, mutta sen hyvin arka ystävä juoksi pelloille ja katosi näkyvistä.

Magda koitti huhuilla pelokasta koiraa ja musta koiraystävä itki sen perään. Lopulta tuloksettomien etsintöjen jälkeen Magda vei paikalle vettä ja ruokaa ja he joutuivat jatkamaan matkaansa. Musta pääsi mukaan Magdas´s Angels Placeen.

Magda ei saanut mustan ystävää mielestään ja kävi etsimässä sitä, mutta tästä koirasta ei näkynyt enää koskaan vilaustakaan :( toivomme kuitenkin, että vielä jonakin päivänä myös mustan ystävä pääsee turvaan.

Musta koiratyttö sai tarhalla nimekseen Mustikka. Se ujostelee aluksi vieraita ihmisiä, mutta tulee sitten uteliaan varovaisesti haistelemaan ja tekemään tuttavuutta. Kun alun ujous on voitettu Mustikasta paljastuu mitä hellyyttävin ja suloisin tyttö, joka pyytää hellyyttä ja silityksiä nostamalla tassunsa ihmisen syliin.

Joka ainoan kerran Mustikka jaksaa iloita saadessaan jo tutuksi tulleen ihmisen luokseen, se tulee ihan lähelle ja pyytää vain jäämään luokseen. Ehkä kaikkein kauneinta Mustikassa ovat sen silmät, joilla se katsoo suoraan ihmiseen kuin sanoen ”tykkään sinusta ihan hirveästi, olethan ystäväni”.

Mustikka ei ole luonteeltaan mikään hulivili vaan ainakin toistaiseksi rauhallinen ja vähän mietteliäs. Tytöllä on ikää noin kaksi vuotta ja se on säkäkorkeudeltaan suunnilleen 50 senttiä.

Mustikka sai oman kodin marraskuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020