Nadia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kun kuljet Romaniassa valtatiellä, näet valtavat määrät kodittomia koiria tien varrella. Ja traaginen totuus on, että on vain pakko pystyä olemaan luja ja yritettävä valita joukosta mahdollisimman potentiaalisia kodinsaajia tai sitten sellaisia, jotka ovat kaikkein suurimmassa vaarassa. Pikkuperhe pääsi mukaan, kun vilkasliikenteisen tien vierellä, autokaupan laitamilla, istui pieni surullinen hahmo yksin päivystämässä. Ajoimme jo ohi, mutta jokin pienen koiran olemuksessa sai meidät palaamaan takaisin. Kun tulimme ulos autosta, pieni tyttö, jonka ristimme Nellyksi, tuli iloisesti häntäänsä heilutellen kerjäämään rapsutuksia ja herkkuja.

Ruokapussin rapinan houkuttelemana paikalle kerääntyi myös muita koiria pusikoista, suurin osa isoja ja arkoja. Paikalle vilisti kuitenkin myös samantyyppinen, pieni seurakoiran näköinen tyttö, joka sai nimen Becky, vanavedessään kaksi pikkuista pentua. Olimme neuvottomia, mitä tehdä, sillä tiesimme Vulcanan koirasuojan, jonne olimme matkalla, olevan jälleen ääriään myöten täynnä. Soitimme kuitenkin sinne ja kysyimme, josko pikuperheelle löytyisi sijaa. Saimme luvan ottaa ne mukaamme ja ne saivatkin Vulcanassa sydämellisen vastaanoton, siitäkin huolimatta, että siellä koiramäärä ja sitä mukaa työt lisääntyivät.

Pikkuperheen jäsenet ovat kuitenkin jo valmiiksi adoptiokelpoisia luonteeltaan ja olemmekin luvanneet auttaa kaikin tavoin, että saamme ne nopeasti kotia etsiviin ja omiin koteihin Suomeen. Kutsuimme jo tuolloin paikanpäälle eläinlääkärin tekemään näille koirille tarkastuksen ja aloitimme loishäädöt sekä muut tarvittavat hoitotoimenpiteet.

Nadia on todella reipasluonteinen ja iloinen pentunen. Nadian häntä heiluu ilosta edestakaisin ja tämä pieni terrieripennun näköinen kaunotar pomppii jalkoja vasten hakien huomiota sekä ottaa ihmiseen katsekontaktia. Maassa olleesta koiraherkkupussista tyttö meni ihan omatoimisesti tonkimaan omaa osaansa. Sylissäkin Nadia viihtyy, mutta heti kun jotain mielenkiintoista on näkyvissä, niin tämä touhutyttö haluaa mukaan osallistumaan.
Pirteän luonteensa ja ennakkoluulottomuutensa vuoksi Nadian tuleva koti voisi olla myös lapsiperheessä, jossa Nadia saisi leikkiä ihmislasten kanssa, tietenkin niin, että aikuiset ohjaavat lapsia, miten pennun kanssa tulee olla. Nadia saattaisi myös nauttia muiden koirien seurasta aktiivisen luonteensa vuoksi.

Ikää Nadialla on eläinlääkärin arvion mukaan noin 3 kuukautta, Nadiasta tulee aikuisena todennäköisesti pienehkö tai ainakin keskikokoa pienempi koira.

Nadia sai oman kodin heinäkuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=uLq5TEo2K4o[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=YP-oY68dIV4[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020