Naila

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Naila sisaruksineen löytyi pahvilaatikkoon hylättynä Bukarestilaisesta puistossa.

Naila on erittäin suloinen pieni tyttö. Aluksi se asutti häkkiä yhdessä kahdeksan eri-ikäisen ja -kokoisen koiran kanssa, mutta päätimme jakaa heidät kahteen eri häkkiin, jotta jokainen koirista ehtisi saada yksilöllisempää huomiota. Naila siirrettiin neljän pennun kanssa toiseen häkkiin. Näillä pennuilla oli tapana hyppiä aluksi ihmistä vasten, kun menin heidän häkkiinsä ja sai olla varuillaan, ettei joku luistanut oviaukosta käytävään. Naila oli näistä pennuista se, joka halusi hyppiä muiden mukana, mutta jäi pienen kokonsa takia aina muiden varjoon. Pentujen rauhoituttua Nailaa alkoi vähän ujostuttaa ihmisen seurassa eikä ollut pennuista se, joka pyrki heti syliin asti.

Naila kuitenkin haluaa kovasti huomiota ujoudestaan huolimatta ja se pysyi aina lähettyvillä kun olin heidän häkissään. Nostaessani Nailan syliin se ei pyrkinyt pakoon vaan suorastaan nautti olostaan eikä sillä vaikuttanut olevan kiire minnekkään. Naila tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, urosten ja narttujen. Tämä pikkuneito ei ole dominoivan oloinen vaan enemmänkin ”kaikkien kaveri”.

Naila on tällä hetkellä noin 5-6 kuukauden ikäinen ja painoa sillä on kuutisen kiloa. Tyttö tulee vielä kasvamaan ja aikuisena se luultavasti tulee kuulumaan ns. keskikokoisten koirien ”sarjaan”.

Naila sai oman kodin maaliskuun alussa 2013.

[gdl_gallery title=”naila” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020